Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Rapport Bjugn Publisert mandag 13 september 2010
/   Skrevet av Ansgar Skavhellen

Rapport Bjugn

Kl.

Snakket med Preben, han rapporterer at det er knallgode forhold i Bjugn. Temperatur og is kvalitet er topp. Skryter av stedet. Bjugn folket er svært behjelpelig og gjestfrie. Han rapporter om god mat og fine boforhold. De aktive har det bra, de får det bra til på isen. Det er løpere fra Arendal med Grødum i spissen, samt løpere fra Asker og Tynset. Landslaget har også samling der nå. Det er topp miljø.

 

Alt er i nærheten, som Håvard HL uttalte på twitter 200m til ALT. Fint fiskevann like ved, Preben kunne fortelle at ørreten vaket, men så langt hadde ingen fått napp av skøytefiskerene.

 


Sist oppdatert 22.08.2017 kl 18:53

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord