Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Rapport fra Bjugn Publisert onsdag 07 oktober 2009
/   Skrevet av Sverre LP

Rapport fra Bjugn

Kl.

En liten rapport fra Sverre som er på samling i Bjugn med landslaget. Bilde er fra leirdueskyting som vi fikk prøve!

Siden det bygges tak over banen i Inzell, har forbundsgruppen valgt å reise til Bjugn for å trene på is. Vi kom hit på fredag den 2, og har så langt hatt et veldig fint opphold. Vi bor på Hotell Bjugin, som ligger rett ved banen. Alle her i Bjugn, med Knut Hellem i spissen, har tatt godt imot oss og lagt forholdene til rette for en super samling. I hallen er det kaldt, men isen kjennes bra ut. Så langt har vi vært helt alene på isen. Til helgen er det NC 1, og da kommer det vel flere løpere oppover. Jeg skal gå 2x 500, 1500 og 3000. Gleder meg til å gå løp igjen, og formen kjennes bra. Vi har trappet litt opp på treningen, og alle virker i rute til NM om 3 uker.  

Vi reiser hjem etter løpene på søndag. Neste helg er det NC 2 på Hamar, før det braker løs med NM enkeltdistanser helgen etter!

Hilsen Sverre LP


Sist oppdatert 21.07.2017 kl 12:46

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord