Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Hamaralekene 2010 Publisert mandag 18 januar 2010
/   Skrevet av Ansgar Skavhellen

Hamaralekene 2010

Kl.

15 løpere representerte Fana i 10 –og 11 årsklassen under Hamarlekene i Vikingskipet i helgen. Med skolefri fredag og knitrende godteposer i sekken, var humøret på topp ved bussavgang Slåtthaug. Turen over fjellet gikk uten problemer og alle var innstilt på en treningsøkt før middag. Sjelden har trikoten kommet raskere på kroppen og etter ti minutters gange lå skipet foran oss. Legendariske tider på tretavler i gangtunnelen til indre bane, vekket ærefrykten også hos foreldre. Etter 1,5 time kunne vi konstatere at dette var storartet. Forventingen til morgendagens 400m/500m var satt.

Lørdag morgen var ungene igjen raskt ute. Frokost og påkledning gikk uten voksen innblandning og en stakkars pappa fikk gjennomgå da poden kunne konstatere at han fortsatt satt med kaffekoppen. Men alle var på plass da lørdagens løp startet kl. 1000 og utover dagen ble det satt nye personlig rekorder for samtlige løpere. Litt høy tenning for enkelte resulterte i noen fall, men ingen skader og ingen som mistet humøret av den grunn.

Sent på ettermiddagen fikk noen av rekruttene være vitne til Mikael Flyging Larsen sin 500m (36,91) og selv om han gikk en fantastisk siste ytre, var de enige om at han var treg i starten; – ”han skulle vi knust på 100m”. Resten av ettermiddagen og kveld var fylt av pizza og en stor pose søtsaker. Allerede etter middag kom det fra flere; – ”dette er den lengste helgen i mitt liv”, og fortsatt lå søndagen foran oss. Men også skøyteløpere blir sliten. En lang helg i trikot gav en del trøtte ansikter søndag morgen, og alle var nok ikke like våken da startskuddet gikk. Nå er ikke tider og plasseringer det viktigste for våre yngste, men mange nye bestenoteringer ble allikevel notert og av oss voksne. 400m for 10-årsklassen og 500m for 11-årsklassen satte punktum for en super helg i Vikingskipet. Pokal ble utdelt til hver enkelt av selveste Ådne Søndrål, selv om ingen av de yngste hadde sett han før.

Klokken 1330 var alle på plass i bussen og klar for retur til Bergen. Turens siste ord kom fra Stian, da han med stjerner i øynene, lente seg fram over setet til treneren og sa; ”kan ikke vi få hardere trening?”.

 

Takk for en flott tur!!


Sist oppdatert 18.08.2017 kl 06:46

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Her vil det komme info om rekrutter

Trenere er Nils Magne Klippen og Erik Adolfsen. Denne gruppen er fra rekrutt til og med 11årNyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord