Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Sesongen 2010/2011 starter med NC1 i Bjugn. Publisert tirsdag 19 oktober 2010
/   Skrevet av Ansgar Skavhellen

Sesongen 2010/2011 starter med NC1 i Bjugn.

Kl.

Fana sine løpere er nå klar for ny sesong. Den starter førstkommende helg med NC 1 i Bjugn, som er hoveeduttak til senior NM enkelt distanser om 3 uker på Hamar. Det er viktige løp nå tre helger på rad, helgen etter Bjugn får den nye hallen i Stavanger sin ilddåp med NC 2, som også er et suplerings uttak til NM.

Resultatene i NM vil legges til grunn for World Cup starten i Heerenveen 12-14 november. Fana's Sverre Lunde Pedersen banker i aller høyeste grad på WC-døren, men også Håvard Holmefjord Lorentzen kan være med å banke på denne døren. Begge har vist solid framgang under trening.Til Bjugn har Fana tatt ut følgende løpere:


Junior:
Thea Vestrheim Skavhellen
Håvard Holmefjord Lorentzen
Thomas Schjøtt Hannevig
Sindre Henriksen

Senior:
Torgeir Høgheim
Cecilie Schjøtt Hannevig
Anders Vestrheim Skavhellen

Uttak til Stavanger vil bli gjort fra Fana sin side etter NC 1, og vil bli supplert med flere løpere.

Vår beste løper Sverre Lunde Pedersen reiser til Stavanger med forbundsgruppen på torsdag der de skal forberede seg til NC 2. Håvard Holmefjord Lorentzen vil også være med disse fra over helgen.

NM enkelt distanser er på Hamar 6-7 november. Fana håper å få med 6-7 løpere. Sverre og Håvard er så godt som klare. NM er uttak til høstens world cup som starter i Heerenveen, Berlin og Hamar.
Forbundsgruppene består fram til NM enkelt distanser, landslaget vil etter dette bestå av de uttatte.

 


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 03:39

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord