Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Skøytegruppen ble stemt frem som vinner av Vitusapotekfondet! Publisert lørdag 26 september 2009
/   Skrevet av Birthe

Skøytegruppen ble stemt frem som vinner av Vitusapotekfondet!

Kl.

 

Takket være stor innsats fra medlemmer og andre i Fana var skøytegruppen blant topp tre i nettavstemming og ble tildelt Vitusapotekfondet på 10.000 kroner.

 

1.september viste tallenes tale at skøytegruppen sitt prosjekt var et av tre som fikk flest nettstemmer.

Resultatet av det store engasjementet ble at gruppen nå kan kjøpe inn splitter nye skøyter som skal leies ut til skøyteglade barn og voksne på Slåtthaug kunstisbane.

Tusen takk til alle Fana-medlemmer og dere andre som stemte på oss!!!

Vitusapotek sin intensjon med fondet er å ville bidra med støtte til private lag eller organisasjoner som er med på å gi folk i nærmiljøet muligheter for en friskere hverdag. http://www.vitusapotek.no/Om-oss/Fond/

Fana skøyter setter pris på at Vitusapotekfondet ser hvilket godt bidrag dette er til skøyteinteresserte i Bergensområdet og takker for at vi ble ett av 6 prosjekt som ble nominert til avstemming.


Sist oppdatert 22.08.2017 kl 18:34

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord