Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
SLP på samling i Inzell Publisert lørdag 04 september 2010
/   Skrevet av SLP

SLP på samling i Inzell

Kl.

Her kommer en rapport fra Sverre som har vært på samling i Inzell!

De siste 10 dagene har jeg vært i Inzell, en samling med mye hard og god trening. Vi kom onsdag den 25 august, og dro hjem igjen fredag den 3 sept. Samlingen har bestått av mye sykling, rundt 40-45 mil. Har også fått gjort fartlek, bakkeløp, fjelltur og functional training. De to første dagene var veldig fine, med temperaturer opp mot 30 grader og sol, men resten av samlingen fikk vi dessverre mye regn. Likevel, det ble mange gode treninger og fine sykkelturer i flott natur, og vi fikk syklet noen fine bakker. 

Etter en lang sykkeltur på den andre dagen, tok vi en tur opp til Falkenstein (det bratte fjellet rett ovenfor banen). Det var en bratt og krevende tur, men med en kjempeutsikt på toppen! Derfra fikk vi en god utsikt over Inzell og området rundt, og vi fikk tydelig se hvordan de holdt på å bygge den nye ishallen i Inzell. Det jobbes på spreng og nå begynte taket å komme på plass. Hallen kommer til å bli kjempefin med rundt 5000-6000 tilskuerplasser. VM enkeltdistanser til vinteren blir nok en kjempefest!

Rundt juletider skal vi ha samling i inzell igjen, og jeg gleder meg til å prøve den nye hallen da, som regnes med å være ferdig tidlig i desember. Jeg håper også å komme tilbake dit i mars da VM arrangeres!

Treningen har gått veldig bra så langt i år, og jeg føler meg i rute til sesongen starter for fullt med NM enkeltdistanser i november. Neste samling blir på is om en uke i Bjugn, og deretter Stavanger i slutten av september. Kjekt at klubbkamerat Håvard L blir med oss i forbundsgruppen på samlingen i Bjugn, og resten av Fanagjengen blir også å finne i Bjugn. Fana blir farlige til vinteren, bare vent å se!

Bildet ovenfor er av byggingen av den nye hallen.

Hilsen Sverre LP

 


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 04:56


<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord