Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Sommeris 2009 Publisert lørdag 01 august 2009
/   Skrevet av Ansgar Skavhellen

Sommeris 2009

Kl.

Fana setter idag kursen østover til Hamar for 2 ukers issamling i Vikingskipet. Det er 20 løpere og 3 ledere som skal være der disse to ukene.
Ser fram til mye god og positiv trening.

Frontfigurene våre Sverre Lunde Pedersen og Preben Kristensen skal i hele perioden trene med lansdslaget som de tilhører.
Torgeir Høgheim og Håvard Lorentzen skal i perioden også trene 4 dager med talentgruppen til NSF som de er med i. (også Hanne Haugland fra Austevoll)
Cassandra Skavhellen skal delta på Terra samlingen.

Det vil bli et stort savn at ikke løpere som Torbjørn Øyen (reist i miltæret), Roald Eidsheim (skal på skole i Alta) og Are Bjelland (prioriterer studier) ikke er med i det faste Fana inventaret.

Ledere og trenere under samlinge Jarle Pedersen Hovetrener og til å hjelpe seg er Torbjørn Eriksen og Andreas Teige

 


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 22:32

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord