Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
STEMNINGSRAPPORT FRA BERLIN Publisert fredag 11 september 2009
/   Skrevet av Jarle Pedersen

STEMNINGSRAPPORT FRA BERLIN

Kl.

Jarle har sendt denne stemnings rapporten. Les under.

STEMNINGSRAPPORT FRA BERLIN

Har hørt at det har regnet og blåst hjemme denne uka. Vel, det har det IKKE gjort i Berlin. SHORTSVÆR alle dagene. Inne i hallen er det ca 13 grader, vindstille og nesten folketomt. Vi har hatt isen for oss sjøl hele uka.

Og vi har trent. Både ute og inne. Kjøpt fotball (etter mye trikkekjøring). Spilt fotball. Mange har vunnet kamper.  Mange har tapt. Noen taper STERKERE enn andre. Noen har innsats litt i overkant og må på sykehus etterpå (det var en som prøvespilte med oss).

Noen (les: de eldste) har litt vonde rygger. Andre sprudler. Mange går fort. EN har falt (det gikk bra). Han ”har aldri truffet putene med så stor fart tidligere”.

Noen har shoppet litt. En har kjøpt dataspill til MAC som ikke passet på MAC selv om det skulle passe! Verdammt!

Noen liker burgere, andre pannekaker. Noen liker IKKE kinamat. Andre ELSKER mongolmat.

I dag skal vi ikke på is. Har nettopp hatt en løpeøkt der Berlin’s høyeste punkt ble besteget opptil flere ganger (90,1 m o.h.)! Etterpå ligger det an til en tur til byen der noen kanskje skal få med seg Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie o.a. Senere blir det et besøk på Hard Rock Cafe der burgerelskerne kan nyte nok en ønskemiddag! Vi andre skal spise mat.

I morgen er det is kl. 07.30 (er ikke på hvilehjem!). Søndag har vi bestilt tid på isen fra kl. 9. Da er det tempoøkt. Mandag er det hjem til valg m/ Jens, Siv, Erna, Kristin og hva de nå heter, alle de som kappes om å love og lyge.

Hilsen JarleJarle trener og Forfatter


Sist oppdatert 22.08.2017 kl 18:45

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord