Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Tour of Hordaland Publisert mandag 18 mai 2009
/   Skrevet av Ansgar Skavhellen

Tour of Hordaland

Kl.


Skøytegruppen har hatt sykkelsamling denne helgen fredag, lørdag og søndag. Det ble tilbakelagt gode 50 mil på sykkelsetet. Gruppen har vært innom vel 20 kommuner. Bildene som er vedlagt er fra søndag, over fjellet mot Eksingedalen og Eksingedalen.
Bilder

Første dag gikk turen Slåtthaug, Gullbotn, Eikelandsoasen, Fusa, Mundheim, Ølve, Tysnes så ferge til Os og Slåtthaug (over Fanafjellet Preben lokket de med seg). Joachim slet litt med kramper på slutten Lørdag gikk turen til Voss samme løype som kjøres i Bergen -Voss og avslutning opp en bakke 4 km til Bulken 0 til 291.3moh. Bakken svir godt etter 180 km på setet. (Bare spør trener Jarle som gjennomførte turen med glans). Idag var det Nikolai til å slite med krampe de siste 50 km Søndag tok vi turen hjem Bulken-Evanger Brekkhus og over Nesheimfjellet gjennom snitt stigning 10 % og Roald rapporterte om 16% på det bratteste. så bar det ned til Eksingedalen i flott natur, ut til Romarheim til vi møtte E39 og til venstre mot Bergen. Vi hadde en transport etappe for å komme til Bergen, da vi måtte frakte syklister og utstyr gjennom Eikefett tunnelen på 5 km. Over Norhordalandsbroen via Salhus (det ikke ukjente stedet Vinskvetten kommer fra), Tertnes, Eidsvågneset og gjennom sentrum til Slåtthaug. Ingen kramper idag, alle har fungert knall bra. Hanne var eneste jente som fullførte Tour of Hordaland. samlingen har gått uten noen uhell, Sindre var den eneste som punkterte


Sist oppdatert 18.08.2017 kl 06:50

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord