Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
VM junior Moskva 2010 Publisert torsdag 11 mars 2010
/   Skrevet av Ansgar Skavhellen

VM junior Moskva 2010

Kl.

I morgen fredag starter junior VM på skøyter i Moskva. Det blir et spennende mesterskap fra norsk side. Norge har aldri hatt så mange gode juniorer med i VM før. Våre to lokale håp Sverre Lunde Pedersen og Håvard Holmefjord Lorentzen har hevdet seg svært godt i junior verdens cup. Det har blitt seire og flere pallplasser.

Sverre ble nr 6 i VM sist vinter klatrer han denne gang opp på pallen sammenlagt denne gangen?
Håvard er debutant i VM, men han har vist seg som en utøver som vokser med oppgavene (skribenten tror han har kapasitet til å bli blandt  de 10 beste).
Håvard har forbedret seg mye denne sesongen, sist helg forbedret han sin pers på 3000m med 10 sek under WC i Berlin.

VM er også et distanse mesterskap så ut fra det fanaløperne har levert tidligere så skulle de ha muligheter for medaljer på enkelt distanser. De er også med på Norge sitt lagtempolag, som sist helg uten noe særlig trening sammen satte ny juniorverdensrekord (varte kort stund da Nederland snek seg forbi med 28/100).

Lagtempolaget har gode gullsjanser.

Fana vil oppdatere siden med tider fra vår kontakt i Moskva (Liv Holmefjord) så følg med fra ca kl 10 norsk tid.

Aktuelle web sider kan være. Russiske skøyteforbund (google oversetter) annen side er fra hallen den var også på engelsk.

http://www.russkating.ru/

http://www.skating-palace.ru/


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 08:53

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord