Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Elite godt fornøyd med innsatsen i festivalen. Publisert onsdag 28 april 2010
/   Skrevet av Joachim Jordan

Elite godt fornøyd med innsatsen i festivalen.

Kl.

Vi klare å sette farge på løpene og skape resultater noe som gir god selvtillit videre fremmover.

Først vil vi takke alle frivillige som hjelper til å lage en  av norges beste sykkel arrangementer.
Det er veldig viktig for Bergen å ha et slikt flott ritt både med tanke på rekrutering og utvikling av ryttere.
En ekstra stor takk til festival kommiteen med Steinar Remme i spissen
Uten dere hadde ikke festivalen vært mulig å gjennomføre.

Dag 1:
Fana satt langt fremme fra start og jobbet i alle brudd. å være på hjemebane viste å gi stor selvtillit og alle kjørte aktivt.
Alt gikk noelunde etter planen til tross for at vi mistet 3 stykker tidlig i velt. Kjartan gikk det verst utover. En luftetur over autovernet førte til at han måtte tilbringe resten av dagen på legevakten og akutten på Haukeland.Han fikk seg en lang kveld med scanning av hode og sying av sting. Men alt gikk helt bra og han er fort tilbake.
Opp fanafjellet klarte våre beste akkurat ikke henge med. Vi fikk Terje,Kristian og Gunnar med i 2. gruppe. De klarte ikke tette opp til første pulje. Det ente med at Kristian kom in til en 16pl. Gunnar 21 og terje 26pl. Noe som vi er godt fornøyd med siden vi kjempet med flere som har hat en mye sterkere matcing en våre gutter. Gunnar og Ellertsen har heller ikke syklet løp på over 2 år og dette viser hvor store talenter disse egentlig er.

Alt i alt er vi veldig fornøyde med denne dagen
 
Dag2:
I et ufyselig vær hadde guttene sovnet ved start og var ikke med når 12-14 man kom fra tidlig. Men Gunnar og Otto tok ansvar og manet  Fana fram for å kjøre inn brudde.  Med et sterkt redusert mannskap klarte guttene etter 2 runder kjøre inn gruppen forran med spesiel sterk kjøring fra Ole,Gunnar og Endre. Etter det lå det duket for Kristian Ellertsen. Slike løyper er han en av Norges sterkeste. Det viste seg også når han kom i brudd rundt 6. runden. Han følte han hadde full kontroll helt til siste runden når 3 man kom opp bakfra. Det ente med en flott 2.plass til Kristian. Kristian var svert taknemling til hele laget. Uten de så hadde det hvert umulig å komme på pallen.

Det er lenge siden Fana har vært med å sette så stort preg på et sykkelløp. Guttene jobbet virkelig sammen som et lag. Og dermed blir det ekstra hyggelig at vi klarer å skape resultater. 2 plassen kom som et veldig godt lagsamarbeid og viser at vi absolutt er på rett vei.

Nå blir det spennende å se hva vi klarer neste NC Eidsvold 22-24mai. Da vil vi være enda bedre forberedt og vi tror formen til guttene vil være enda bedre.

Igjen takk til alle sammen for en flott helg
Mvh Fana Elite


Sist oppdatert 23.08.2017 kl 06:18

<- Tilbake


Hovedsponsor:Samarbeidspartnere:
Ingen artikler

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord