Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Kanonsesong kronet med landslagsuttak Publisert torsdag 23 juli 2009
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Kanonsesong kronet med landslagsuttak

Kl.

Anders Tombre Pettersen valgte foran denne sesongen å satse fullt og helt på sykkel, og nå blir kanonsesongen kronet med landslagsuttak! En flott inspirasjon for hele sykkelgruppen.

Valgte sykkelen fremfor skøyter og gjorde det umulige mulig!

Anders Tombre Pettersen valgte foran denne sesongen å satse fullt og helt på sykkel. Frem til i fjor hadde han satset like mye både på skøyter og sykkel. Da heller ikke uten gode resultater i begge disipliner. Pallplasseringer og seire uteble likevel.

Sesongen 09 har blitt en utrolig sterk sesong for Anders. Først med seier på siste etappe i Fana sykkelfestival. Deretter 4 og 2 plass i NM og ikke minst 1 og 2 plass på U6 i Sverige. Dette er Skandinavias største etapperitt for junior

Anders fikk så beskjed fra landslaget for en uke siden at han skal kjøre Nidersachsen rundfahrt. Dette er et etappeløp med fire fellesstarter og 1 tempo som går denne helgen fra 24 - 26 august.

Alle de store sykkelnasjonene stiller med landslag i Tyskland og nivået er svært høyt. Løpet fungerer som uttaksløp til VM. 4 norske ryttere er allerede tatt ut på et laget som kommer til å bestå av totalt 6 ryttere 


Sist oppdatert 21.07.2017 kl 12:44

<- Tilbake


Hovedsponsor:Samarbeidspartnere:
Ingen artikler

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord