Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Ny sesong – nye muligheter – ny giv Publisert mandag 29 mars 2010
/   Skrevet av Joachim Jordan

Ny sesong – nye muligheter – ny giv

Kl.

Etter en sesong med blandede resultater rent sportslig er nå seniorgruppen i Fana sykkel i full gang med forberedelsene til sesongen 2010.

Nytt av året er en omstrukturering av Norgescupen (tidligere Kalas cup). Dette medfører færre konkurranser, men forhåpentligvis høyere nivå på den nasjonale cupen.

Hovedmålsetningen i år blir derfor å hevde seg i Norgescupen og selvfølgelig også i NM
Vi blir også finne mannsterke på startstreken i de lokale rittene.

Troppen er bredere enn på mange år, både når det gjelder antall og kvalitet. Den mest spennende nyheten er at Otto Eikeset vender tilbake til Fana etter en sesong hos Team Sparebanken Vest – Ridley. I tillegg til ham er også laget forsterket med ytterligere to tidligere Sparebanken Vest-ryttere, Gunnar Eidsheim og Kristian Ellertsen, som begge to gjør comeback etter noen sesongers fravær. Disse vil utfylle troppen på en ypperlig måte. Vi har i tillegg beholdt så godt som hele laget fra i fjor.

En del av rytterne vil i år også prøve seg litt utenfor landeveien. Vi har blant annet tidligere junior norgesmester på mountainbike, Ole Eikeset i rekkene, og han vil sammen med flere av rytterne kjøre noen løp i denne disiplinen i år.

Vi hadde i fjor flere ryttere som så absolutt banker på døren når det gjelder å ta steget opp i den absolutte Norges-eliten. Målsetningen for disse blir naturligvis at de fortsetter den fine utviklingen og etablerer seg på et høyt nivå. I tillegg har vi flere unge lovende ryttere som ønsker å ta ytterligere steg på resultatlistene.

Vintertreningen er i all hovedsak unnagjort og rytterne er nå i Belgia for å gjøre den siste finpussen.
Stemningen i laget er meget god og vi har store forhåpninger om å heve oss noen hakk fra fjoråret. Den internasjonale sesongen er allerede i gang, så det kribler i bena på noen og enhver her hjemme. Vi gleder oss.

 

mvh
Fana Sykkel Elite


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 10:28

<- Tilbake


Hovedsponsor:Samarbeidspartnere:
Ingen artikler

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord