Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Rapport fra Elite gutta Publisert fredag 09 april 2010
/   Skrevet av Joachim Jordan

Rapport fra Elite gutta

Kl.

Belgia oppholdet nærmer seg slutten, jobben er gjort og NC start på hjemmebane nærmer seg med stormskritt.

Det er siste uke her nede for gutta og på lørdag reiser de siste hjem. Været har hvert varierende men denne siste uken har våren kommet og vi har fått oss noen gode langturer.
Flere har hvert her nede i nesten 3 uker å kjørt løp. De ivrigste har kjørt ca 7 løp tilsammen i oppholdet. Det har hvert glimrende ritt trening og alle har vist skikkelig gode takter. Ole er den som virkelig har hvert nærme gode resultater, bare tilfeldigheter har gjort at han ikke fikk seg noen topp 10 plaseringer. Kristoffer Åse Vabø er en som også har hatt mye å kjøre med her nede. Han har lært mye etter sin første tur til Belgia. Jørgen Eide fikk desverre en lei nakkeskade her nede. Men med masasje og god oppfølging hjemme så håper vi å ha han klar igjen til Fana sykkelfestival.
Det har hvert også veldig bra for gjengen å ha med Gunnar og Marius på tur. De inspirerer guttene til å gi litt ekstra og de har mye rutine å bidra med. De er også noen gode humør spredere som er veldig viktig på slike lange treningsleirer.

Alle har nå gjort en veldig god jobb med treningsarbeidet så nå gjenstår det bare å se om formen er der i Fana. Alle er også topp motiverte til å jobbe som  et lag og skape resultater på hjemmebane.

Så nå er det bare å glede seg.
Hilsen Fana Elite


Sist oppdatert 22.08.2017 kl 18:43


<- Tilbake


Hovedsponsor:Samarbeidspartnere:
Ingen artikler

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord