Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Rapport fra helgen Publisert mandag 24 mai 2010
/   Skrevet av Joachim Jordan

Rapport fra helgen

Kl.

Helgen ble ingen stor suksess for Fana som vi hadde håpet på, men lys i tunnelen er det likevel.

K-Elite

Caroline kjørte en fin NC i helgen. Hun virker i knallform om dagen og satt godt med hele dagen. Feltet holdt samlet helt til mål. Dessverre er hun ingen spurter og ble litt feig i avslutningen. Det endte med en fin 20 plass.


M-Elite

Dag 1:

Dagen begynte helt uventet. Tidlig, ca 5 km, gikk en gruppe på 20 stykker. Der hadde vi ingen med. Mye pga at vi ikke klarte å komme helt frem i starten. Vi var ikke på hugget nok som man må være  i et felt på 200 mann. Dessverre så fikk vi organisert oss for sent og dermed ble vi kjørende med 5 mann lenge for å kontrollere avstanden forran. Dessverre kjørte de godt sammen de 20 fremme helt til det var 2 mil igjen og da ble oppgaven umulig å klare å kjøre dem inn når vi fikk lite hjelp av andre lag.
Jørgen ble våres beste på en 20 plass. Han kom seg fra på siste runden fra hovedfeltet.

 

Dag 2:
Denne dagen skulle vi revansjere oss. Vi kjørte aktivt fra start. Guttene var med i flere små brudd før Minneåsen, men ingen gikk inn. Det ble holdt samlet opp der. Over Minneåsen satt de fleste av våre godt med.  Inn på de avgjørende rundene gikk det igjen en gruppe. Våre klarte ikke å henge med de siden vi hadde brukt mye krefter for å komme fra og skape brudd på etappen. Vi ble igjen kjørende bak og klarte nesten tette disse. Ole gjorde en god spurt i hovedfeltet og ble 16 på etappen. 

Laget mangler litt på det taktiske. Vi sover i timen når vi som mest skal være på vakt. Altså i starten av ritt der alle har friske bein og det er viktig å sitte langt fremme. Ellers jobber guttene godt sammen og kjørestyrke er det nok av i laget.

Vi får se fremover nå mot neste helg og UCI ritt i Rogaland. Der hadde Otto en 12 plass fra sist han deltok og vi håper å kopiere den flotte plaseringen.  


Sist oppdatert 21.07.2017 kl 12:45

<- Tilbake


Hovedsponsor:Samarbeidspartnere:
Ingen artikler

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord