Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Sykkeldag på Bergen Travpark 11/9 Publisert lørdag 04 september 2010
/   Skrevet av Georg Reidarsen

Sykkeldag på Bergen Travpark 11/9

Kl.

Også dette året har Bergen Travpark gleden av å få invitere publikum, og især dere fra sykkelsporten, til vår årlige V75-kjøring der sykkelsporten har sin fortjente plass i stevnet vårt.

V75 PÅ BERGEN TRAVPARK LØRDAG 11.SEPTEMBER KL.13.30*

Sykkel- og travsportsentusiasten Steinar Remme har sammen med oss på Bergen Travpark for 4 året på rad, trommet sammen et familie- og barnevennlig arrangement der sykkelsporten får en gylden anledning til å profilere og markere seg.

På programmet så står 10 spennende travløp. Det første løpet går av stabelen kl.14.00 og det 10.og siste løpet ruller i mål ca.kl.17.00. Vi har vel bortimot Bergens største utendørs parkeringsplass og det er gratis både å parkere og å komme inn på Bergen Travpark. Ønsker man å reservere bordplass i restauranten så gjøres det ved å ringe 55 24 77 77 i forkant av stevnet.

På selve løpsdagen kan vi dessverre ikke garantere for ledige bord, men man kan henvende seg i inngangen til restauranten etter kl.14.00 for å høre om det er ledige ”no-show-billetter”. Blir det fint vær så er uansett det å kunne vandre inn og ut av spillehallen, eller sette seg inn i vår nyoppussede pub, et godt alternativ.

Det er selvsagt mulig å spille til løpene på banen og i vår informasjonsluke så får du spillveiledning og muligheten til å være med på andelslag om du ikke ønsker å spille selv. Dette er i første rekke et familiearrangement der barna står i fokus. Vi har som alltid når det er V75, åpent barnerom som er betjent med aktivitetsledere. Der får være med på ansiktsmaling, fiske i andedam, se film og/eller leke/tegne osv. i lag med andre barn.

Det som kommer i tillegg denne V75-lørdagen, er at vi i tillegg knytter en del av tilbudet opp i mot sykkelsporten. Vi kommer til å ha en SMS-konkurranse der 12 stk. blir plukket ut til en finale der det er flotte sykler i premie og i tillegg så får barna være med å sykle i en ferdighetsløype der det er deltagerpremie til alle.

Vi skal også ”tråkke til” med en uhøytidelig sykkelkonkurranse mellom 2 av landets mest profilerte kusker og se hvem som er best av dem når de skal konkurrere i et for dem noe uvanlig element.

Vi håper derfor å se flest mulig publikummere ”på tråkka” som vi kaller vår publikumsplass, et for så vidt passende navn i og med at vi nå henvender oss til sykkelmiljøet J, og stevnestart er altså kl.13.30.

Velkommen skal dere være alle som en

Sjekk www.travparken.no for mer informasjon de siste dagene før stevnet.

 

 

 


Sist oppdatert 18.08.2017 kl 06:51

<- Tilbake


Hovedsponsor:Samarbeidspartnere:
Ingen artikler

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord