Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
UL/UM 2010 Publisert onsdag 30 juni 2010
/   Skrevet av Georg Reidarsen

UL/UM 2010

Kl.

Det lyste innsatsvilje av våre yngste i Trondheim.

Fana stilte med fem aldersbestemte ryttere under årets UL og UM i Trondheim.
I klassen M 11-12 stilte Mikal Dyngeland Vik og Erik Hem Reidarsen og i M 14 var det Sverre Dyngeland Vik, Simon Andreas Klakegg Vinnes og Sebastian Kaland som representerte Fana.

Alle stilte opp bane, tempo og fellesstart. I alle øvelsene var innsatsviljen på topp og selv om ikke resultatene alltid stod i stil med innsatsen så fremstod alle som særdeles gode representanter for Fana IL.

Mikal og Erik er blant de yngste i sin klasse og noen ganger kan det kanskje bli litt ”overveldende” å møte konkurrenter som er fysisk sterkere. Men, begge er innstilt på å stå på videre og vi er sikre på at de vil fortsette den fine utviklingen de begge har hatt.
Og husk; tidlig fysisk utvikling er ikke alltid det samme som talent!

Sverre, Simon og Sebastian gjorde og sine saker godt. Sverre er en meget sterk rytter og spurtet inn til en flott 6. plass på fellesstarten i den knallharde løypa over 44 km. Sebastian, som syklet sine første ritt nå i vår, kom inn få sekunder etter tetgruppa. Med dette viser han at han har stort potensial.
Den som kanskje allikevel imponerte mest under fellesstarten var Simon. Han måtte slippe feltet i starten av den siste bakken på den første runden og syklet 27 km alene. Intet mindre enn imponerende. Dette inngir intet annet enn respekt!

Stor takk også til foreldrene som var med på turen, samt trener Erik Stenseth og Ragnhild og Sverre Pettersen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 10:47

<- Tilbake


Hovedsponsor:Samarbeidspartnere:
Ingen artikler

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord