Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Mye positivt fra Sportsdrill Vest  Publisert mandag 09 november 2009
/   Skrevet av Harald Rognved

Mye positivt fra Sportsdrill Vest

Kl.

Helgen 23-25 oktober gikk årets "Sportsdrill Vest" av stabelen på Askøy. Nok en gang viste Fanajentene god innsats!

Med hele Norges-eliten på plass på Ravnanger gjennomførte Fana`s sportsdrilljenter en flott konkurransehelg 23-25 oktober.

I seniorklassen viste Tia Caroline Aksnes nok en gang at hun er blandt Norges beste drillere, selv om hun var litt misfornøyd med egen innsats i kvalifiseringen, var det godt nok til finaleplass. Hun gjorde en flott innsats i finalen og ble til slutt nr. 3.

I juniorklassen gjennomførte Karoline Rongved en av sine beste konkurranser, gikk til finalen og ble til slutt nr 5. Viktoria Rong deltok i sin første konkurranse og gikk til finalen som nr. 10, i finalen holdt hun nervene i sjakk og klatret 2 plasser til en 8-plass!!!

Ingrid Kleiven og Marielle Johnsen gikk til finalen i par. De leverte kanskje sin beste konkurranse i finalen og ble til slutt nr. 2!!

Det var tilløp til panikk når Cathrine Rieber skadet seg under oppvarmingen på lørdagen. Hun kunne ikke delta hverken i solo eller par, men i det lengste håpet vi at hun skulle bli bra til troppskonkurransen. Det viste seg at hun ikke kunne delta i troppen heller, da var gode råd dyre! Heldivis var Marthe Thorsø med til Askøy som trener for juniorene, så selv om hun hadde gitt seg med drilling etter sommeren, tok hun utfordringen på strak arm og gikk inn som reserve for Cathrine. Seniortroppen presenterte en feiende flott oppvisning - spesielt i finalen - til stor jubel fra Fanagjengen på tribunen. At de likevell "bare" ble nr.2 - slått av Ålesund - falt mange av tilskuerne tungt for brystet og temperaturen ble temmelig høy, men det er vel slik det skal være når engasjementet er på plass!!

Vi fikk også vist at etterveksten er god i Fana sportsdrill! En stor tropp "Åpent parti" hadde oppvisning under stevnet. Flere av disse blir rekrutter over nyttår og vi gleder oss til å følge dem videre.


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 22:32


<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Jentene fra Fana IL Sportsdrill slo til igjen – Nasjonal konkurranse, Sportsdrill Vest 2016

Sportsdrilljentene fra Fana fikk en knallsnart på konkurransesesongen i årets første konkurranse Sportsdrill Vest. Hjem fra Sotra kunne vi ta med oss 8 gull, 6 sølv og 5 bronse, og var dermed landets mestvinnende klubb! I tillegg er fire av juniorene våre tatt ut til å representere Norge i European Cup i Frankrike i sommer.

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. 

årsmøte - turngruppen

Det vil bli avholdt årsmøte i turngruppen onsdag 10. februar kl. 20.00 på NIPNyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord