Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
NM i sportsdrill 2010 Publisert onsdag 02 juni 2010
/   Skrevet av Marius Thorsø

NM i sportsdrill 2010

Kl.

Her kommer en oppsummering av NM i sportsdrill i Ålesund 23. - 25.04.10

NM I SPORTSDRILL, ÅLESUND 23.-25.04.10

 

Seks juniorer og syv seniorer samt en ivrig heia-gjeng (les foreldre) kjørte av gårde til NM i Ålesund fredags morgen!

 

Etter en kjøretur på 6-8 timer bar det rett ut på gulvet i henholdsvis obligatoriske øvelser (oblig) for juniorene og kortprogram for seniorene. Nytt denne gangen var at det ble kjørt oblig for rekrutt, oblig for junior og kortprogram for senior samtidig ved siden av hverandre med tre sett dommere. Dermed gikk det raskt unna! Seniorene våre forregnet seg litt på dette, siden man alltid tidligere har kjørt kortprogram etter at rekruttene og juniorene er ferdig med sine obligatoriske øvelser. Det ble liten tid til oppvarming/forberedelser, og det var litt uheldig for noen av seniorene. En dårlig poengsum i oblig/kortprogram drar man med seg hele konkurransen.

 

Lørdag startet innledende runder etter en fin offisiell åpning med innmarsj og taler. Spesielt rekrutt og juniorklassene er store, 30-40 utøvere i hver. Seniorklassen er mindre, kun ”en hard kjerne” på vel 10-12 jenter var med.

Fana-junior Karoline Rongved fikk trøbbel med musikken, men klarte å skaffe tilveie et nytt lydspor som lot seg spille av. Musikken var litt annerledes enn originalen, men Karoline gjorde en god fremførelse uansett. Dessverre nådde hun ikke så høyt opp som vi hadde håpet.

 

Lørdag kveld ble resultatene offentliggjort og det ble klart hvem som kom til finalene søndag. Noen ble glade, noen ble skuffet. Men uansett, jentene hadde det kjekt sammen på ”klasserommet” om kvelden, med kortspill og moro.

 

Søndag var det finaler, og Fana var representert i alle grener. Frida Aksnes og Karoline Rongved i junior individuelt, Frida Aksnes/Pernille Rieber i jr par, Tia Caroline Aksnes og Camilla Evjen i senior individuelt, Tia Caroline Aksnes/Cathrine Rieber og og Marielle Johnsen/Ingrid Kleiven i senior par og Camilla Evjen, Caja Evjen, Cathrine Rieber, Marielle Johnsen, Karoline Rongved, Ingrid Kleiven og Tia Caroline Aksnes i tropp. Victoria Rong var reserve i troppen.

 

Resultater for Fana-jentene:

Junior Individuelt

Nr. 6 - Frida Aksnes (tatt ut til deltakelse Cup of Clubs i Sheffield, England)

Nr. 10 – Karoline Rongved

Nr. 17 – Pernille Rieber

Nr. 23 – Kristianne Gravelseter

Nr. 26 – Merete Karlsen

Nr. 34 – Ingelinn Molvik

 

Junior  Par

Nr. 6 – Frida Aksnes/Pernille Rieber

Nr. 10 – Kristianne Gravelseter/Merete Karlsen

 

Juniortroppen kom på 5. plass

 

 

Senior Individuelt

Nr. 3 – Tia Caroline Aksnes (tatt ut til deltakelse i VM i Bergen i august)

Nr. 5 – Camilla Evjen (tatt ut til deltakelse Cup of Clubs i Sheffield, England)

Nr. 6 – Ingrid Kleiven (tatt ut til deltakelse Cup of Clubs i Sheffield, England)

Nr. 8 – Victoria Rong

 

 

Senior Par

Nr. 2 – Tia Caroline Aksnes/Cathrine Rieber (deltakelse Cup of Clubs i Sheffield, England)

Nr. 3 – Marielle Johnsen/Ingrid Kleiven

 

Seniortroppen endte på 2. plass bak Ålesund sin 1. tropp og klarte dessverre ikke å kvalifisere seg til VM på hjemmebane i Vestlandshallen 4.-8. august. Skuffelsen var stor en stund, men jentene gleder seg nå til å reise til England 5.-12. juli for å delta i Cup of Clubs-konkurransen der.

 

NM ble denne gang dominert av Ålesund-drillerne, de tok alle VM-plassene utenom Tia sin 3. plass i sr individuelt. Hun blir dermed den eneste utøveren fra Fana som deltar i VM i Vestlandshallen.

 

Vi vil anbefale alle interesserte å ta turen ut i Vestlandshallen i løpet av VM-dagene! Her vil man få se Verdens beste sportsdrillere, det er utrolig imponerende!


Sist oppdatert 22.08.2017 kl 11:05

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Jentene fra Fana IL Sportsdrill slo til igjen – Nasjonal konkurranse, Sportsdrill Vest 2016

Sportsdrilljentene fra Fana fikk en knallsnart på konkurransesesongen i årets første konkurranse Sportsdrill Vest. Hjem fra Sotra kunne vi ta med oss 8 gull, 6 sølv og 5 bronse, og var dermed landets mestvinnende klubb! I tillegg er fire av juniorene våre tatt ut til å representere Norge i European Cup i Frankrike i sommer.

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. 

årsmøte - turngruppen

Det vil bli avholdt årsmøte i turngruppen onsdag 10. februar kl. 20.00 på NIPNyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord