Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Nora Irgens tatt ut på Utviklingslandslaget Publisert tirsdag 10 mai 2016
/   Skrevet av Gisle Johanson

Nora Irgens tatt ut på Utviklingslandslaget

10/05/2016 Kl.14:16 - 14:16

Fanas dyktige apparatturner Nora Irgens har blitt tatt ut til Turnforbundets utviklingslandslag. En landslagsplass i turn henger meget høyt og det er lenge siden Fana IL var representert på landslag i apparatturn.

Turnjentene i Fana har sammen med sine treningsvenniner fra Laksevåg Turn & Idrettsforening god medgang. Ved siden av Nora Irgens fra Råstølen, er Laksevågsjentene Julie Erichsen og Sara Davidsen, tatt ut på junior-landslag. Julie og Sara får sin første representasjonsoppgave under junior-EM i Sveits om få uker. Nora Irgens har vært Fanas mest lovende turner de siste årene. Hun har vist fremragende holdninger og god treningsinnsats over tid. Hun tok skrittet opp i FIG-klassen før årets sesong og har gjennomført to fine konkurranser på vårparten. Det er veldig fortjent at holdninger, fremgang og innsats blir belønnet med en landslagsplass.

Nora kvalfifiserte seg for utviklingslandslaget gjennom innsats og resultater i vårens andre FIG-konkurranse i Asker der hun plasserte hun seg på 11. plass med karaktersummen 40.5 i mangekamp. 


Sist oppdatert 28.07.2017 kl 00:30

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Jentene fra Fana IL Sportsdrill slo til igjen – Nasjonal konkurranse, Sportsdrill Vest 2016

Sportsdrilljentene fra Fana fikk en knallsnart på konkurransesesongen i årets første konkurranse Sportsdrill Vest. Hjem fra Sotra kunne vi ta med oss 8 gull, 6 sølv og 5 bronse, og var dermed landets mestvinnende klubb! I tillegg er fire av juniorene våre tatt ut til å representere Norge i European Cup i Frankrike i sommer.

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. 

årsmøte - turngruppen

Det vil bli avholdt årsmøte i turngruppen onsdag 10. februar kl. 20.00 på NIPNyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord