Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Limerick 3.-11.august 2008 Publisert onsdag 05 august 2009
/   Skrevet av Harald Rognved

Limerick 3.-11.august 2008

Kl.

En liten rapport fra Irland.
07450806
Bak fra venstre: Stine Giørtz (dommer), Eli Karin Midtun (trener), Linda Aas Molnes, Elisabeth Frøyen, Hanne Fiksdal, Ingrid Langva, Marte Nes Tjørstad, Marthe Thorsø Elin Hjartåker (trener), Elisabeth Kleive (trener). Foran fra venstre: Cathrine Rieber, Camilla Evjen, Marielle Johnson, Ingrid Kleiven, Tia Aksnes, Marie Wiik, Kristine Hus Arnesen og Caja Evjen. Christine Ellingsen - trener fra Fana - er reist når bildet tas.

Så er mesterskapet over og jentene er hjemme igjen med mange inntrykk og flotte opplevelser.

Søndag 3/8-08 var det avreise til Dublin med fly og deretter togtur til Limerick. Den norske delegasjonen bodde på universiteteshybler like ved konkurransearenaen. Mandag var det musikktest og trening. Tirsdag og onsdag var det trening i nærliggende haller.

Torsdag 7/8-08 starter mesterskapet og den norske troppen bestående av 14 utøvere og 4 trenere marsjerer inn bak flaggbærer Marthe Thorsø.

Kortprogram for senior og obligatoriske øvelser gjennomføres torsdag. Torsdag er det også innledende runde for junior og senior par. Elisabeth Frøyen og Linda Aas Molnes fra Ålesund Sportsdrill kommer på en 11.plass, mens juniorparet Hanne S.Fiksdal og Marte N.Tjørstad tar en 15.plass.

Fredag er det innledende runde i junior og senior individuelle program. Tia Caroline Aksnes - Fana IL- gjennomfører et strålende program og får til slutt en 33.plass. Elisabeth Frøyen blir nr 35, mens Linda Aas Molnes er kun hundredeler fra en semifinaleplass og blir nr 21. I  juniorklassen stiller 3 jenter fra Ålesund og der blir Hanne S.Fiksdal nr 30, Marte Nes Tjørstad nr 37 og Ingri S.Langva nr 39.

Lørdag skal troppen på gulvet og som 4.startende tropp av totalt 14 gjennomfører de programmet med stil. Noen stavmist blir det, men de er presise og stråler på gulvet. De får gledelige gode karakterer og ender til slutt på en 12.plass.

Også dette VM er dominert av Japan og spesielt de japanske seniorherrene imponerer med sine program. Japan tar gull i alle klasser med unntak av senior par hvor Frankrike`s par vinner. Søndag er det avslutningsseremoni etter finaler og medaljeutdeling. Norge ved Elisabeth Kleive får flagget og drillstaven kastes symbolsk fra Irland til Norge. Det betyr at VM i 2010 arrangeres i Norge og verdens vakreste by-Bergen.

 

2008-08-20-1838-29_edited


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 18:48

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Jentene fra Fana IL Sportsdrill slo til igjen – Nasjonal konkurranse, Sportsdrill Vest 2016

Sportsdrilljentene fra Fana fikk en knallsnart på konkurransesesongen i årets første konkurranse Sportsdrill Vest. Hjem fra Sotra kunne vi ta med oss 8 gull, 6 sølv og 5 bronse, og var dermed landets mestvinnende klubb! I tillegg er fire av juniorene våre tatt ut til å representere Norge i European Cup i Frankrike i sommer.

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. 

årsmøte - turngruppen

Det vil bli avholdt årsmøte i turngruppen onsdag 10. februar kl. 20.00 på NIPNyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord