Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Reisebrev fra EM i sportsdrill! Publisert mandag 03 august 2009
/   Skrevet av Harald Rognved

Reisebrev fra EM i sportsdrill!

Kl.

God innsats fra Fanas sportsdrillere i årets EM

Fana sportsdrill stilte med en seniortropp og en utøver i individuellt senior i årets EM.

7 utøvere fra Fana var tatt ut til å representere Norge, dette var; Camilla Evjen, Marielle Johnsen, Cathrine Rieber, Tia Caroline Aksnes, Ingrid Kleiven, Marthe Thorsø og Karoline Rongved. Tia og Camilla deltok både i tropp og individuellt.

Etter en relativt lang flyreise med mellomlanding både i Oslo og Praha var jentene fremme i Strasbourg tirsdag 7. juli. Etter en dag med hard trening og en dag med musikkprøve, startet det offesielle EM fredagen 10.juli. Tia Caroline Aksnes og Camilla Evjen var på gulvet fredagen med soloprogram. Camilla fikk en 39.plass og Tia ble nr 27 etter innledende runde og gikk dermed til semifinalen!

Lørdagen var det troppen sin tur, litt nerver var det nok, og med litt for mange stavmist ble resultatet litt dårligere enn de hadde håpet på. Det ble en 10.plass.

I semifinalen for senior individuellt, gjorde Tia Caroline Aksnes en flott oppvisning, og med null stavmist holdt det til en 23 plass. Dette var et kjempeflott resultat som lover godt for fremtiden.

Det er en flott gjeng med jenter Fana har sendt ut for å representere Norge, de viser gode holdninger til sporten og gir hverandre støtte og oppbacking når ting går litt i mot!

Et lite knippe foreldre hadde også tatt turen til Strasbourg og prøvde å sette sitt preg på tribunen, dette var ikke alltid like lett, både Skottland, italia, Nederland og Frankrike hadde tallrike supportere med fløyter og trommer - men den norske kollonien gjorde en helhjertet innsats.


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 03:40


<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Jentene fra Fana IL Sportsdrill slo til igjen – Nasjonal konkurranse, Sportsdrill Vest 2016

Sportsdrilljentene fra Fana fikk en knallsnart på konkurransesesongen i årets første konkurranse Sportsdrill Vest. Hjem fra Sotra kunne vi ta med oss 8 gull, 6 sølv og 5 bronse, og var dermed landets mestvinnende klubb! I tillegg er fire av juniorene våre tatt ut til å representere Norge i European Cup i Frankrike i sommer.

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. 

årsmøte - turngruppen

Det vil bli avholdt årsmøte i turngruppen onsdag 10. februar kl. 20.00 på NIPNyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord