Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Sportsdrill - Opplandspokalen, Lillehammer 19.-21.februar 2010 Publisert mandag 08 mars 2010
/   Skrevet av Tia C. Aksnes

Sportsdrill - Opplandspokalen, Lillehammer 19.-21.februar 2010

Kl.

 

Sportsdrillgruppen i FANA IL reiste til Lillehammer 19.02.2010 med en ganske stor delegasjon, kanskje den største til Lillehammer noensinne med 20 utøvere. Vi hadde med oss syv rekrutter som alle deltok for første gang på konkurranse. Ingen av dem plasserte seg i toppen, men de hadde en fin tur, og er klare til å satse videre.

 

Marthe Thorsø var med som lagleder og trener for FANA sine juniorer. I den individuelle klassen for juniorer fikk Frida Aksnes en flott og overraskende 4. plass, og Karoline Rongved dessverre en noe skuffende 10. plass. 36 utøvere stilte i denne klassen, og Fana hadde med 5 individuelle juniorer. Det skulle egentlig ha vært 6, men Anette Kjønø brakk fingeren under oppvarming, og måtte dessverre trekke seg. Her gjorde Marthe en kjempegod jobb med å gjøre Fanas junior-tropp om fra seks til fem deltakere på rekordtid. I klassen par jr kom Frida Aksnes/Pernille Rieber på 4. plass.

 

I seniorklassen fikk Fana IL svært gode plasseringer!

I individuell tok Tia Caroline Aksnes sølv og Camilla Evjen kom på fjerdeplass. Vi fikk både 2. og 3. plass i klassen senior par med Tia Caroline Aksnes/Cathrine Rieber og Marielle Johnsen/Ingrid Kleiven. Men det største høydepunktet var nok at FANA ILs 1. tropp tok gull! Troppen består av: Tia Caroline Aksnes, Caja Evjen, Camilla Evjen, Marielle Johnsen, Ingrid Kleiven, Cathrine Rieber og Karoline Rongved. Dette lover godt for VM-uttaket som skjer under NM i april og bestemmer hvem som får delta i VM i Sportsdrill i Bergen sommeren 2010. Vi satser på lokal deltakelse!!


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 10:42

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Jentene fra Fana IL Sportsdrill slo til igjen – Nasjonal konkurranse, Sportsdrill Vest 2016

Sportsdrilljentene fra Fana fikk en knallsnart på konkurransesesongen i årets første konkurranse Sportsdrill Vest. Hjem fra Sotra kunne vi ta med oss 8 gull, 6 sølv og 5 bronse, og var dermed landets mestvinnende klubb! I tillegg er fire av juniorene våre tatt ut til å representere Norge i European Cup i Frankrike i sommer.

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. 

årsmøte - turngruppen

Det vil bli avholdt årsmøte i turngruppen onsdag 10. februar kl. 20.00 på NIPNyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord