17.mai aktiviteter i Fanaregi Publisert torsdag 06 mai 2010
/   Skrevet av Adm. Hans R. Dankertsen

17.mai aktiviteter i Fanaregi

Kl.

17. mai nærmer seg og Fana IL har flotte tradisjoner. 

Kl. 08.30 er dere velkommen til Fanahytten der det blir tale og kransnedleggelse ved bautaen og frokost i Fanahytten. (Ta med mat – kaffe/te/brus blir servert).                                                                                                                                                                                                                Kl.1100 er det oppmøte til 17. mai toget som går fra Skjold skole til Nesttun.  Da Fana IL er 90 år i år håper vi at gruppene stiller opp og viser aktiviteten sin i toget.

Håper dere allerede har planlagt noe.

Vi vil i år gå som første gruppe i toget så det er viktig at vi er synlig. Håper derfor at mange stiller i Fana klær under gruppeplakatene.

Oppmøte på Skjold skole kl. 11. Fana IL skal gå i rode 1.

Hovedlaget premierer beste gruppe.                                                                                                                                                                                 Vi ønsker en tilbakemelding om hvilken planer dere har til post@fanail.no så snart dere er klar, slik at vi kan planlegge oppstillingen på forhånd.


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 10:47

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord