Årets utviklingsstipend fra Fana IL Publisert mandag 22 mars 2010
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Årets utviklingsstipend fra Fana IL

Kl.

Nybakt verdensmester Håvard Holmefjord Lorentzen fra skøytegruppen var en av flere unge utøvere som ble tildelt utviklingsstipend og gavekort fra MX Sport Laguneparken i forbindelse med årsmøtet i Fana IL. Skyskytter Birgitte Røksund, håndballspiller Celine Sivertsen, turner Tia Caroline Aksnes og alpinist Synne Sofie Stangeland var de andre som ble tildelt utviklinsstipend fra Fana IL.

Stipend a kr 7 500,- tildeles Håvard Holmefjord Lorentzen (-92) fra skøyter.

Meritter: Deltatt i W-cup for jr med flere gode plasseringer, 2 distanseseire i landskamp. Med i talentgruppen til NSF. Målbevisst utøver med høye ambisjoner for sin videre skøytekarriere.

Stipend a kr 5000,- + gavekort fra MX-sport a kr 2000,-

tildeles Celine Sivertsen (-93) fra håndball.

Meritter: Tatt ut til samling for yngre landslag, toppscorer for damelaget i 2 div i en alder av 16, kaptein for bylaget som tok gull. Meget treningsvillig og strukturert. Tatt inn på toppidrettsgymnaset.

Stipend a kr 10 000,- tildeles Birgitte Røksund (-85) fra langrenn-/skiskyting

Meritter: Del av jr-landslag og rekrutt-landslag. Vært kandidat til ”A-landslaget” de siste to sesonger, uten å komme med. Vant Norgescupen i skiskyting i fjor, samt at hun tok en 7.plass i EM. Deltatt i Ibu-cup (europacup). Satser for fullt videre for å prøve å ta det siste steget til øverste nivå.

Stipend a kr 5000,-  + gavekort fra MX-sport a kr 2000,-

tildeles Tia Caroline Aksnes (-91) fra turn.

Meritter: 1. plass jrNM og 3. plass snr NM sportsdrill. Uttatt til VM og EM med 23. plass som beste plassering. Trener målrettet og satser på å ta gull individuelt i NM og kvalifisere seg til VM i sportsdrill i Bergen 2010.

Stipend a kr 2500,- + gavekort fra MX-sport a kr 2500,- tildeles Synne Sofie Stangeland (-91) fra alpint.

Meritter: I norgestoppen i sin klasse inntil hun røk korsbånd. Tilbake etter skade og vant Super-G og utfor i stor konkurranse i Hafjell. Gode plasseringer i FIS-renn. Studerer 3. året ved NTG Geilo. Satser seriøst og trener meget målbevisst.

Gavekort fra MX-sport a kr 2500,- tildeles Oda Elisabeth Knudsen (-93) fra Langrenn-/Skiskyting.

Meritter: Blant de beste i sin klasse i Norge (topp 6). Studerer ved NTG på Geilo og satser for fullt på sin idrett i årene som kommer.

Gavekort fra MX-sport a kr 2500,- tildeles Astrid Wathne Matthiesen fra langrenn-/skiskyting.

Meritter: 1. og 2 plass i Vestlandsmesterskap, 8. plass individuelt og staffett i hovedlandsrenn.

Blant de beste i Norge i sin aldersklasse og meget ambisiøs og treningsvillig. Forbilde for de yngre i gruppen.

Gavekort fra MX-sport a kr 2500,- tildeles Torgeir Høgheim (-90) fra skøyter.

Meritter: 3. plass NMjr allround, tatt ut til jrVM, Med i talentgruppen til NSF. Trener mye og målbevisst.

Gavekort fra MX-sport a kr 2000,- tildeles Elise Rognsvåg (-94) fra orientering.

Meritter: 1.plass KM mellom- og langdistanse, 14 plass høvedløp langdistanse. Med i kretsens ”ti på topp”-gruppe, hvor målsettingen er å bli blant de beste i sitt årskull/klasse i landet.

Gavekort fra MX-sport a kr 2000,- tildeles Karoline Rognved (-94) fra turn.

Meritter: Sportsdrillutøver som har hatt en meget positiv utvikling i 2009. 8 plass i jr NM, 2 plass i KM og tatt ut i NTGF sin satsingsgruppe frem mot VM i sportsdrill 2010 i Bergen.

Gavekort fra MX-sport a kr 2000,- tildeles Mads Claussen (-95) fra orientering.

Meritter: 1.plass KM mellom- og langdistanse. 15. plass i hovedløp sprint. Med i kretsens ”ti på topp”-gruppe, hvor målsettingen er å bli blant de beste i sitt årskull/klasse i landet.

Gavekort fra MX-sport a kr 2000,- tildeles Evelinn Hovi Eeg (-93) fra friidrett.

Meritter: Bronse NM jr i diskos med 34,19m. (nr 1 i Norge i J-16). Er også høyt oppe på statistikken i kule (10,97m/3kg og 9,70m/4kg). Kast-talent som er treningsvillig og med god motivasjon til å satse på sin idrett fremover.

 

 

 

 

 

 

 

 


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 10:35

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord