Årsmøte i Fana IL Publisert onsdag 24 mars 2010
/   Skrevet av Adm. Hans RD og Erik K. H.

Årsmøte i Fana IL

Kl.

Fana IL avholdt sitt årsmøte den 18.mars i klubbhuset på Nesttun Idrettsplass. Det var godt oppmøte, der en rekke velfortjente stipendvinnere fikk sine Sparebanken Vest stipend og gavekort fra MX-SPORT Laguneparken. Leder Bjørn Thømt takket for all frivillig innsats i Idrettslaget og det ble også delt ut velfortjente hederstegn til trofaste "slitere". De innspillene som kom var konstruktive, fremtidsrettet og møtet ble gjennomført i en god atmosfære.

Bjørn T. takket også Synnøve Alsaker, Svein Vidar Ersvær og Anita Bolstad Raa for innsatsen i styret de siste 2 årene. Årsmøtet ble stødig ledet av Sandvikens store sønn, Jan Reidar Rasmussen. Møtet ble unnagjort til kl 21:00 med en liten innlagt kaffe-og kakepause (bakt av Bente).Takk for et flott 2009!              De nye styremedlemmene som ble valgt inn er Dagfinn Neteland og de to vararepresentantene Wenche Teigland og Dag Aksnes. Styret starter opp med første styremøte medio april, etter en velfortjent påskeferie.  Så kommer 17.mai der vi bla. skal ha frokost på hytten og vise vårt mangfold i toget. 


Sist oppdatert 23.08.2017 kl 06:12

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord