Bjørnar Neteland tok sølv i Super-G NM junior Publisert tirsdag 23 mars 2010
/   Skrevet av Per Ove Sandal

Bjørnar Neteland tok sølv i Super-G NM junior

Kl.

Norgesmesterskapet i Alpin har foregått i Narvik den siste uka og 2 Fana løpere har prestert godt i flere av øvelsene. Aller best var Bjørnar Neteland som ble nr. 2 i Super-G. Resultatet holdt også til 11.plass i seniorklassen, under 2 sekunder bak vinneren Aksel Lund Svindal. Også Synne Sofie Stangeland presterte godt, og 2 dager etter at hun ble tildelt utviklingsstipend på årsmøtet i Fana IL ble det en kjempefin 4. plass i junior NM på Super-G. I seniorklassen holdt dette til en flott 5. plass.

 

NM uka i Narvik er akkurat over og de 2 alpinistene fra Fana er godt fornøyd med resultatene. Gode prestasjoner viser at de er helt i toppen blant juniorene i Norge. Spesielt imponerte Bjørnar og Synne i Super-G, hvor Bjørnar ble nr. 2 i juniorklassen og Synne nr. 4.

Begge deltaok også i Slalåm (SL), Storslalåm (SSL) og Utfor (DH) med følgende resultater:

Synne: 13 (SL), 10 (SSL) og Brøt (DH)

Bjørnar: 11 (SL), 15 (SSL) og 18 (DH)

Flere gode prestasjoner har Bjørnar og Synne bak seg i år. Begge har toppet dette i FIS-renn arrangert i Norge, noe som også har gitt dem mulighetene i renn internasjonalt. Noen renne gjenstår ennå denne sesongen, og vi gleder oss til fortsettelsen både denne sesongen og videre fremover.


Sist oppdatert 22.08.2017 kl 11:19

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord