Publisert torsdag 05 mai 2016
/   Skrevet av Hans R. Dankertsen

"Den gode Fanaakse" i siget

05/05/2016 Kl.18:35 - 18:35

Som de fleste har fått med seg så er det stor aktivitet på anleggsfronten i Fana IL i 2016. I mars 2005 lå vår anleggsplan «Den gode Fanaakse» endelig ferdig, etter mye arbeid og gode diskusjoner.

Det skulle være en rød tråd fra Fanahytten med aktivitetsområde -tur og skiløyper, så videre til Nesttun Idrettsplass og til slutt Slåtthaug idrettspark. Alle anleggene skulle skape mye organisert og uorganisert aktivitet med et formål - FOREBYGGE, FOREBYGGE OSV. Et samfunn kan ikke bruke så mye midler på reparasjon som nasjonen gjør i dag.  Fanahytten stod ferdig i 2013 i helt ny drakt, flere skiløyper ble etablert og sist uke stod Tufteparken klar til bruk. Dette er blitt et helårsanlegg for byens befolkning! Nye kunstgressbaner er etablert på Nesttun idrettsplass og nå starter rivning av det gamle klubbhuset og i løpet av 2017 står et nytt klart, med bla. 6 garderober og en liten treningshall. En stor takk til Fritz Rieber og Trond Mohn, som bidrar med betydelige midler. Vi gleder ossJ  På Slåtthaug er vi i full gang med ryddedugnad av trær. I forbindelse med flerbrukshallen er det nå fokus på tegninger og en drøss med formaliteter som må på plass, i samarbeid med Bergen kommune og entreprenør. Uten Trond Mohns fantastiske gave ville ikke dette latt seg gjøre på nåværende tidspunkt. Området vil i løpet av 2016/17 gjennomgå store og viktige endringer til det bedreJ  En liten oppdatering fra oss som jobber med vår anleggsplan.


Sist oppdatert 24.07.2017 kl 18:54


<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord