Fana beste klubb i Regionsmesterskapet i beach håndball Publisert mandag 15 juni 2009
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Fana beste klubb i Regionsmesterskapet i beach håndball

Kl.

For 4 turnering på rad ble Fana beste klubb. Med gull til jenter 12 og jenter 16, samt sølv og bronse i j14 gjorde vi en fantastisk turnering nok en gang.

 Klikk på denne linken og last ned bildeshow fra J97 på Beachen

Jenter 12 gruppen spilte sin andre beach turnering, og jentene koste seg skikkelig i sanden på Straume. I en jevn finale mot arrangørklubben Sotra måtte det hele avgjøres på solo mot målvakt. Her var det Fana jentene som til slutt kunne slippe jubelen løs etter sin første triumf!

 

J16vinnerlaget

Deretter var det Jenter 16 gruppen sin tur. I en spennende finale mot Bjørnar måtte det sudden death til i begge omgangene. Her var det Fana jentene som holdt hodet kaldt, vant droppen, og fightet inn de avgjørende målene. Fana hadde flere lag med i J16 klassen, og her viste de ett år yngre 94 jentene at de skal bli vanskelige å slå i neste års beach turnering når de er eldst.

I jenter 14 klassen hadde Fana med to lag. Disse møttes i semifinalen, og her var det Fana 2 som slo ut Fana 1 etter en jevn kamp. I finalen måtte det solo mot målvakt til for å avgjøre hvem som vant av Fana 2 og Åsane. Her var det Åsane som gikk seirende ut.

Dermed ble det 2 gull , 1 sølv og 1 bronse på håndballgruppen i Regionsmesterskapet i Beach Håndball. Og altså beste klubb for 4 turnering på rad!

actionbildej14


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 03:39

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord