Fana IL søker administrasjons-sekretær Publisert søndag 14 juni 2009
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Fana IL søker administrasjons-sekretær

Kl.

Fana Idrettslag er et av de største og mest allsidige idrettslagene i Hordaland med 9 ulike idretter. Da vår meget dyktige medhjelper Audny Totland ønsker å nyte pensjonisttilværelsen med litt færre oppgaver, søker vi administrasjons sekretær i 50 % stilling.

Arbeidsoppgavene innenfor en frivillig organisasjon som Fana IL er svært varierte og inspirerende.  Dette kan være seg: Tilgjengelig for våre medlemmer, daglig service ovenfor den enkelte gruppes drift, budsjett og regnskapsarbeid, markedsbetjening, kontakt med idrettens organer som eksempel- vis Norges Idrettsforbund, Hordaland Idrettskrets, Idrettsrådet i Bergen med flere. Kort sagt en person som har og tar initiativ, og gjerne kjenner til idrettens oppbygging.

Send oss derfor gjerne en kort søknad, hvor du forteller litt om deg selv og
legger med en CV.

Søknad/cv sendes: Fana Idrettslag, Postboks 117- Nesttun. 5852 Bergen  Merk: Adm.sekr.

Henvendelser om stillingen kan gjøres til Daglig Leder Hans R. Dankertsen Mob.91879209

 

 

 


Sist oppdatert 21.08.2017 kl 15:46

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord