Fana med sterk 5-2 seier over Fyllingen Publisert torsdag 25 juni 2009
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Fana med sterk 5-2 seier over Fyllingen

Kl.

A-laget avsluttet vårsesongen med overbevisende 5-2 over Fyllingen på Nesttun onsdag. Laget har dermed tatt 7 av 9 mulige poeng på de tre siste kampene, og tok steget over streken.

Fana er i siget for tiden og var klart bedre enn Fyllingen kampen sett under ett. Spissene gjorde jobben sin med 3 mål av Markus Brun Bjørkheim og to av Torbjørn Birkelund.

Kampen var jevn første halvtimen, men det siste kvarteret av første omgang var Fana meget effektive. Tre mål, de to siste i de siste to minuttene resulterte i en komfortabel 3-0 ledelse til pause. Fyllingen kom seg høyere på banen i andre omgang, uten å skape veldig mye i starten. Og med et offensivt Fyllingen-lag åpnet kampen seg veldig opp, og halvveis i omgangen begynte ting å skje. Fyllingen reduserte to ganger, men Markus Brun Bjørkheim kvitterte umiddelbart begge ganger.

Fana tar nå ferie med en god følelse foran høstsesongen. Det bor mye i laget noe som 26 mål er bevis på. Defensivt er det enda mye å jobbe med. Man gir blant annet motstander for god plass (er for sent innpå ballfører). I dag ga det Fyllingen muligheter for å slå en del gode innlegg, som resulterer i ett baklengs. Uansett var det mange glade Fana-patrioter på NIP i dag.


Sist oppdatert 21.08.2017 kl 15:47

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord