FANA RG MED KNALLSTERKE PRESTASJONER I ASKER Publisert onsdag 11 mai 2016
/   Skrevet av Kristin Skauge

FANA RG MED KNALLSTERKE PRESTASJONER I ASKER

10/05/2016 Kl.13:41 - 13:41


Medaljedryss og knallsterke prestasjoner på jentene i Fana RG som deltok i Glade RG-dager Asker forrige helg sammen med 900 andre idrettsutøvere fra hele landet. Utøverne på bildet kapret førsteplassen i lagkonkurransen i junior nasjonal klasse.


Rytmisk gymnastikk-turneringen Glade RG-dager gikk av stabelen i Asker i helgen, og Fana RG var som vanlig sterkt representert med sine dyktige idrettsutøvere. I junior internasjonal klasse fikk Suzanna Labun en knallsterk fjerdeplass, Mia Solberg gikk velfortjent helt til topps i junior nasjonal klasse A, og fikk også gull i NorgesCup sammenlagt. Lisa Skauge Nilsen tok en sterk tredjeplass i nasjonal klasse B. Maria, Henriette, Amalie, Karoline og Camilla kom alle innen de 26 beste i denne store gruppen på 50 deltakere! Jentene i junior nasjonal stakk likegodt av med seieren i lagkonkurransen også!

I nasjonal junior divisjon C konkurrerte Mina, Celine og Julie nydelig, og fikk fra 8. til 29. plass, selv med diverse småskader var innsatsen på topp hele veien. Thea Louise fikk en nydelig 4. plass i junior divisjon D, en hårsbredd fra bronsen!

I rekruttklassen ble det ett individuelt sølv (Ingeborg Skauge Nilsen) og en bronse i duoklassen (Kathrine Gravdal Lie/Ingeborg Skauge Nilsen). I tillegg til nevnte resultater, var det solide prestasjoner hele helgen på alle utøverne, fra de små i minirekrutt til de eldste.

I en turnering med 900 deltakere fra hele landet, fra nybegynnere til de mest erfarne seniorutøverne, har Fana RG gjort seg godt bemerket, og ikke minst hatt det morsom, lærerikt og sosialt. 


Sist oppdatert 28.07.2017 kl 00:28
  • ikke bilde

    Fanajenter fra de ulike klassene

  • ikke bilde

    Mia Solberg og Lisa Skauge Nilsen - gull og bronsevinner i hver sin klasse

  • ikke bilde

    Trener Sara Bornati sammen med tre minirekrutter<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord