Fana slo Stord 3-2 i skjebnekampen Publisert søndag 04 oktober 2009
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Fana slo Stord 3-2 i skjebnekampen

Kl.

A-laget kjemper desperat for å overleve i divisjonen. Lørdag tok de turen til Stord og i øsende regnvær klarte de å hente med seg 3 poeng hjem til Nesttun i en dramatisk kamp, som inneholdt både straffebom og mange gule kort.

Seieren forrige helg mot Nest -Sotra ga nytt håp om 2. divisjonsspill på Nesttun også neste år. Så det var en heltent gjeng som reiste sørover lørdag formiddag. Med en skadet Eirik Indredavik og Oliver Opheim og Andreas Kanestrøm i militæret måtte det gjøres noen korrigeringer på laget. Inn kom Kim Krogsethagen for Eirik i midtforsvaret, og Nils Gunnar Thomle overtok spissplassen til Øyvind Olsen som tok plass på kanten for Andreas Kanestrøm.

Det var Stord som åpnet kampen best på det vanskelige føre, og allerede etter 8 minutter lå ballen i mål. Christopher Sæbø var noe uheldig med en utboksing som ble fanget opp og satt i målet. Stord fortsatte å ha overtaket også i perioden etter målet, men ca halveis i omgangen kom Fana mer og mer med. Etter 25 minutter ser en våken linjemann at det handses i feltet og Fana får tildelt straffespark. Keeper redder skuddet fra Torbjørn Birkelund, men Øyvind Olsen er kjapt fremme og settet ballen i mål. Flere mål blir det ikke i første omgang og dermed står det 1-1 når gjennomvåte og skitne spillere tar turen til garderoben.

Andre omgang starter med at Frank Hansen får en strekk og må kaste inn håndkledet. Inn kommer debutant og førsteårsjunior Lars Henrik Skage som fra Gneist i august. Like etter får Nils Gunnar Thomle et gjennomspill som han setter kontrollert i mål. Fana er i ledelsen og øyner muligheten for 3 poeng. Ca. halveis i omgangen er Thomle på plass igjen. Han fyrer av et langskudd som keeper ikke rekker og nervene begynner å roe seg i Fana-leiren. Når Fana så får tildelt sitt andre straffespark 10 minutter før slutt ser man muligheten til å punktere kampen. Men Øyvind Olsen er uheldig og skyter utenfor og Stord ser fremdeles muligheten for poeng. Ett minutt før ordinær tid er ute feller Christopher Sæbø en Stord spiller like utenfor 16-meteren og får gult kort for forseelsen. Frispark settes i mål og det blir 4 hektiske overtidsminutter. Men det blir ikke flere mål, og Fana kan slippe jubelsen løs og ta med seg tre poeng hjem.


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 03:47

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord