Fanahytten skal males i Fana IL sine farger til 17.mai i anledning 90 års jubileet Publisert torsdag 01 april 2010
/   Skrevet av Administrasjonen

Fanahytten skal males i Fana IL sine farger til 17.mai i anledning 90 års jubileet

Kl.

Hovedstyret har sammen med Jubileumskomiteen besluttet at den neste store happeningen i markeringen av 90 års jubileet blir maling av Fanahytten til 17.mai. Fanahytten markerer mer enn noe annet sjelen og kulturarven i Fana IL, og vi vil med dette gjøre mer for å knytte hytten mot våre yngre familier og ungdommer. Hovedstyret ønsker at alle dere Fana medlemmer får komme med gode innspill til hvordan vi skal male om hytten. Siden det er påske vil de 10 første som sender inn sine tanker til hansrd@fanail.no eller ringer til Hans på 918 79 209/alternativt Bjørn på 913 23 467, ble premiert med godt fylte påskeegg. Hovedstyret vil sammen med Jubileumskomiteen og leder av Hyttestyret ta en endelig avgjørelse på hvilket av de innsendte/innringte forslagene som blir valgt på styremøtet 21.april. Vinneren vil få et gavekort på kr 5.000,- fra MX Sport Laguneparken. Her er noen korte kommentarer fra leder Bjørn Thømt, daglig leder Hans Dankertsen og leder av Jubileumskomiteen Dag Aksnes.

Bjørn Thømt (styreleder i Fana IL)

Hovedstyret har lenge jobbet med å forsterke Fanahytten sin posisjon i Fana IL. Den er helt sentral i vår kulturarv. Da Jubileumskomiteen først kom med forslaget om ikke Fanahytten burde males om i Fana IL sine farger var jeg litt skeptisk. Men etter å ha gått noen runder rundt i lysløypen på Totland (med altfor glatte ski), falt jeg ned på at det kunne være en god ide. Våre farger er rød, hvit og blå - ikke grønn. Kan vi skape et fremtidens monument for ungdommen, da har vi gjort mye. En freshere design som formidler våre kjerneverdier og våre farger vil være et godt tiltak. Jeg håper at medlemmene benytter denne unike muligheten til å gi oss i hovedstyret gode forslag. Hovedstyret har sagt at vi skal vise handlekraft som en av våre kjerneverdier. Det er nettopp det vi nå gjør slik at Fanahytten kan fremstå i ny prakt for ungdommen og alle vi som er glade i den til 17.mai frokosten. Lykke til alle sammen!

Hans Dankertsen (daglig leder i Fana IL)

Jeg syns dette er en offensiv og god ide. Det finnes så mye god og spennende ungdom i Fana IL, og nå kan vi knytte Fanahytten nærmere mot disse. Selv har jeg veldig sans for at vi fletter inn de flotte piktogrammene på en eller annen måte. Kanskje som en ramme på den ene kortveggen? Eller kanskje vi skal male hytten rød med pictogrammene i hvitt på de forskjellige veggene? Da synliggjør vi aktiviteten på en super måte. Hadde jeg vært mer kreativ skulle jeg gjerne sendt inn et forslag selv, men her regner jeg med at alltid kreative Asbjør Lilletvedt kommer opp med et gjennomtenkt forslag! Fana IL Fotball var selvsagt frempå med at vi måtte velge røde og hvite striper da vi luftet forslaget på kontoret over en bedre lunch. Om det er et godt forslag, det får dere vurderer. Forresten er det jeg som har kjøpt inn påskeeggene, og de er virkelig gode!

Dag Aksnes (leder i Jubileumskomiteen i Fana IL)

Det var ungdommene i Jubileumskomiteen som kom med dette forslaget da vi satt og evaluerte 90 års festene. Siden ungdomsfesten ble en så stor suksess følte vi at det var en god tanke å jobbe videre med å skape et ungdommelig løft i Fana IL. Samtidig var 17.mai feiringen og Fanahytten det neste vi skulle se på. Og hva er bedre enn å friske opp med en storstilt konkurranse der vi får Fana medlemmene til å komme med gode forslag. Kan vi få Fanahytten til å fremstå som et mye mer synlig landemerke kan vi virkelig skape noe spesielt. Som dere sikkert vet er jeg sjef på Flesland, og kan ved spesielle Fana IL stevner eller mesterskap få kapteinen på flyene til å si at "der nede ser dere Fanahytten, Fana IL feirer 90 års jubileum i år". Tenk hvor bra det blir når Fana IL er medarrangør av super league i friidrett og superstjernene kommer, eller når vi skal arrangere VM i sportsdrill. Fantastisk gøy.

Så vi oppfordrer alle til å komme med sine forslag til oss. Ved ytterligere spørsmål henvises det til daglig leder Hans Dankertsen eller styrets leder Bjørn Thømt. Frist for innsending er 16.april.

Fortsatt god og fredfull påske ønskes fra Administrasjonen i Fana IL


Sist oppdatert 22.08.2017 kl 11:08

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord