Fanahytten

 

 

Klubbhytten til Fana IL, Fanahytten, ligger på Riple/Totland. Hytten, som ble bygget i 1934, er blitt fullstendig rehabilitert og ombygget i 2012 – 2013. Den har nå to store stuer som kan benyttes som festlokale med oppdekning til opp til 70 personer. Med førsteklasses AV-anlegg, internett og TV er hytten også egnet for møte- og seminarvirksomhet. I tillegg har hytten nytt moderne kjøkken og 5 soverom med overnattingsplass for 29 personer. Et stort tilbygg med moderne garderober, dusjanlegg og sekretariat gir glimrende muligheter for idrettssamlinger og konkurranser.

Hytten ligger inntil flotte turområder både sommer- og vinterstid, og er et godt utgangspunkt for turer på Livarden og Totlandsfjellet. En 3 km lysløype passerer hytten. Denne, sammen med skogsveier i området Totland- Grindåsen – Frotveit, utgjør et løypenett som egner seg for både ski, sykkel og løping. Det er også oppdaterte orienteringskart i området.

Se også:

-       Brosjyre

-       Safari Catering

-       Prisliste

-       Kalender/reservasjon av lokale

Både grupper og medlemmer i Fana IL og andre er velkommen til å leie hytten for møter, samlinger og seminarer. Hytten egner seg også for konfirmasjoner, feiring av runde år, klasseturer eller andre arrangementer. 

Kontakt:

Kontaktperson: Camilla Rosenkilde Epost: camilla@fanail.no  Mob 90694635  Leder drftsutvalget: Magne Raadal mob:975 57 142


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord