FANTASTISK SESONG FOR FANA RG! Publisert tirsdag 24 mai 2016
/   Skrevet av Kristin Skauge

FANTASTISK SESONG FOR FANA RG!

24/05/2016 Kl.14:10 - 14:10

I år har jentene i Fana RG deltatt i totalt 9 NorgesCup/NM/nasjonale konkurranser
og tatt medaljer i 8 av dem, 
med totalt 22 medaljer (10 GULL, 4 SØLV og 8 BRONSE)!
En fantastisk sesong for Fana IL Rytmisk Gymnastikk,
mest sannsynlig den beste vi har hatt så langt!

Her er en oversikt over konkurranser og resultater i 2016:

NorgesCup for Internasjonale Klasser (toppnivå i Norge): Zuzanna Labun har deltatt i 4 NorgesCup i Junior Nivå 5 (i Bergen, Asker og Stavanger), og hun fikk en BRONSE og to fjerde plasser. Hun kvalifiserte seg dermed til Norgesfinale (beste 8 gymnaster i hver klasse), hvor hun vant BRONSE. Hun tok BRONSE også i NC sammenlagt.

NorgesCup for Nasjonale Klasser: Mia Solberg Sivertsen har i år vunnet alt hun kunne vinne! Hun konkurrerte i Junior Divisjon A og hun fikk GULL i alle 4 Norgescupene med sterke prestasjoner, og GULL i NC sammenlagt. Til slutt vant Mia også Norgesfinalen, og ble dermed NORGESMESTER i hennes klasse. Dette er et fantastisk resultat for Fana RG!!!

Vi har også 6 gymnaster som deltar i Junior Divisjon B, og som har fått gode plasseringer i en stor klasse med cirka 50 deltagere. Maria Oen fikk gode plasseringer i alle Norgescup og avsluttet med en flott 6. plass i Norgesfinalen. Lisa Skauge Nilsen fikk BRONSE i den siste Norgescupen.

I Divisjon C fikk Mina Charlsen BRONSE i en NC og Celine Andersen 4.plass. I Divisjon D fikk Lise Bakkejord GULL og Bettina Hermanrud SØLV.

Nasjonal Rekrutt-konkurranser: vi har deltatt i 4 nasjonale konkurranser med rekrutter, og her har Ingeborg Skauge Nilsen (12 år) tatt medaljer i alle fire: 2 GULL, 1 SØLV og 1 BRONSE, med imponerende prestasjoner. Ingeborg, sammen med klubbvenninne Kathrine Gravdal Lie vant også 1 SØLV og 1 BRONSE i Duo- konkurranse. I tillegg har Liv Julie Skåre Lund (11 år) fått SØLV-medalje på konkurransen i Sykkylven.

GLADE RG-DAGER: Dette er den største RG-konkurransen i Norge som arrangeres hvert år i Asker i mai, og hvor alle gymnaster i alle aldre og klasser deltar. Fana IL deltok i år med 25 gymnaster, og vi kunne registrere ny medaljerekord! Totalt ble det 8 medaljer: 3 gull, 1 sølv og 4 bronser! I tillegg til de individuelle medaljene nevnt ovenfor, tok Fana IL GULL i Junior-lag og BRONSE i Rekrutt-lag.

I tillegg til medaljevinnere har vi flere juniorer, rekrutter og minirekrutter som i år har konkurrert lokalt, og også reist rundt for å konkurrere nasjonalt, med flotte prestasjoner og viktige plasseringer. Og i sommer skal en gruppe av gymnaster fra Fana IL til en treningssamling i Italia. Dette runder av en utrolig sesong, både resultatmessig og sosialt. Vi gleder oss til neste sesong, og ønsker alle velkommen til siste seriekonkurranse på søndag 28.mai i Slåtthaughallen!


Sist oppdatert 28.07.2017 kl 00:31
  • ikke bilde

    Suzanna Labun<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord