God Påske! Publisert fredag 18 mars 2016
/   Skrevet av Katrine Haarklu

God Påske!

18/03/2016 Kl.13:28 - 13:28

Kjære Fana-familien,

 

Som vanlig er det full fart og mye aktivitet i klubben. Noen har nettopp avsluttet sin vinter- eller innendørssesong, mens andre står på startstreken klar til å begynne sin sesong. Fana IL har hatt svært mange gode sportslige prestasjoner i vinter. Nå ser vi fram til å følge våre sommeridretter som vi vet har trent godt og lagt ned et betydelig stykke arbeid for å representere idrettslaget i den kommende sesongen.

Årsmøte er vel overstått og det gikk rolig og greit for seg. Vi vil trekke frem dem som vant Jægerprisen – Årets Ildsjelpris. Personer som mottar denne prisen er personer som er positive, fremstår et ”ja-menneske” og ellers er tilstede og fungerer som et lim i idrettslaget. Det er ikke tvil om at våre prisvinnere fortjener denne oppmerksomheten særs mye. Følgende mottok denne prisen under årsmøtet på onsdag:

 

Kari Eidsheim

 

Britt Dyngeland Vik og Roald Vik

 

Videre har vi inngått en ny avtale med MX-Sport og Adidas. Adidas blir nå ny leverandør av bekledning og skotøy til Fana IL. Vi takker Craft og Helge Karlsen for et kjempe bra samarbeid helt siden 2008. Fana IL har vært veldig fornøyd med Craft både når det kommer til kvalitet og leveranser. Det gode samarbeidet med MX Sport fortsetter. Tiden som kommer vil bli en overgangsperiode, men vi kommer tilbake til detaljer og datoer omkring dette. Viktig at gruppene ser på hva de trenger av utstyr og tøy, slik at arbeidet med overgangen blir gjort mest mulig effektivt. Videre er det viktig at dere registrer alt dere kjøper på MX-Sport Lagunen. (For spørsmål rundt ny avtale med Adidas kontakt Camilla Rosenkilde, camilla.fanail.no)

 

Med Vidi som leverandør er vi også snart kommet i mål med nytt design av hjemmeside til klubben. Vi gleder oss stort og håper å lansere den 1. mai.

 

Videre er også prosessen med bygging av nytt klubbhus kommet godt i gang. Vi går en utfordrende tid i møte, med mindre fasiliteter, men idrettslaget kommer til å takle dette på en strålende måte.

 

Dagligleder, Dankertsen oppfordrer alle til å lade batteriene godt i påske- og vinterferien!

 

Ønsker med dette alle en riktig God påske - på fjellet, treningsleir eller i nærmiljøet. :)

 

Takk til alle som bidrar til at vi er i god utvikling. 


Sist oppdatert 24.07.2017 kl 18:54
 • ikke bilde

  Fra Årsmøtet - Styret. Foto: Anita B. Raa

 • ikke bilde

  Dem som ble tildelt hederstegn under årsmøtet. Foto: Anita B. Raa

 • ikke bilde

  Kari Eidsheim - vinner av Jærger-prisen. Foto: Anita B. Raa

 • ikke bilde

  Sverr Lunde Pedersen blir hedret på årsmøtet. Foto: Anita. B. Raa

 • ikke bilde

  En liten smakebit på noe av det vi holder på å designe hos Adidas.

 • ikke bilde

  Et "snik-bilde" fra designet av vår nye hjemmeside i samarbeid med Vidi<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord