Gøy med idrettskole på Fana Stadion denne uken Publisert onsdag 30 juni 2010
/   Skrevet av Anita Bolstad Raa - Foto: Endre Raa

Gøy med idrettskole på Fana Stadion denne uken

Kl.

29 barn var påmeldt denne uken til Idrettskole på Fana Stadion fra mandag til torsdag. Barn fra fire av Fana ILs grupper deltok på dette arrangementet som var et tilbud fra AAF (Allsidig Aktivitet i Fana IL). Opplegget ble ledet av Endre Raa og han har hatt med seg friidrettsutøverne Evelinn og Thomas som hjelpetrenere hele uken. Aktivitetene har foregått på stadion og i Siljustøl-området, samt Høiehallen ved vekslende vær. Ungene har fått prøve seg på mange ulike aktiviteter og øvelser og de ser ut til å ha hatt gøye dager! Idrettskolen ble avsluttet torsdag med lagkamper, utdeling av medaljer og deilig pizza!

  
  
  
 


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 08:53

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord