Harald Hårfagrecup 09. Fana J97 eide finalen! Publisert søndag 06 september 2009
/   Skrevet av J97

Harald Hårfagrecup 09. Fana J97 eide finalen!

Kl.

J97 deltok  4 - 6 september i Harald HårfagreCup i Haugesund. Etter en fantastisk andre plass i Scandinaviancup i Lørenskog for 3 uker siden deltok hele 20 jenter fordelt på 2 lag i helgens cup.  Fantastisk innsats nok en gang og begge J12 lagene våre spilte A finale. Se Video

Bilder fra HHcup2009 Klikk på bilde og last ned bilder

 

Det hele startet tidlig lørdag 5 september. Fana2 slo Kringlebotn, Nord og Kopervik og ble puljevinner. Fana1 vant over Avaldsnes, Rival og Tertnes og vant sin pulje.  Begge lag i hver sin semi !

Fana1 var først ute søndag og vant sin semifinale  komfortabelt 13 - 4 over arrangørklubben Rival. Fana2 i sin semi måtte igjen møte Kringlebotn. Etter dramatiske 30 minutter gikk Fana videre til finalen etter en fortjent seier.  Fana var det eneste lag med 2 lag i finale i samme årsklasse. Vi eide finalen!

Arrangørene valgte og premiere alle vår 20 jenter som vinnere !  Og det var fullt fortjent.

Supre jenter og supre supportere gjorde helgen til en uforglemmelig opplevelse.

 


Sist oppdatert 24.07.2017 kl 18:52

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord