Rekrutteringskampanje tirsdag 28. september på Fana stadion Publisert lørdag 25 september 2010
/   Skrevet av Lars Tveit

Rekrutteringskampanje tirsdag 28. september på Fana stadion

Kl.

Det er satt i gang en rekrutteringskampanje til alpin gruppen tirsdag 28. september. 700 flygeblad er dirstibuert til alle 3. og 4. klassinger i barneskoler som er i Fana sitt nedslagfelt. Vi håper på god respons og oppfordrer alle som har barn som kunne tenke seg å begynne med alpint komme på barmakstreningen tirsdag 28. september kl 18.00. For foreldrene vil det bli avholdt informasjonsmøte i klubbhuset på Fana stadion. Der vil det bli informert om hva Fana alpin har av aktiviteter, klubb kultur og hvordan det er å være en del av alpin familien. Vi håper på stort oppmøte og en god rekrutteringshøst.


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 03:48

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord