Idrettsplanen ble vedtatt Publisert mandag 22 juni 2009
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Idrettsplanen ble vedtatt

Kl.

Bystyret vedtok tirsdag 22. juni at Idrettsplan 2010-2019 skal være Bergen kommunes grunnleggende dokument for langsiktig planlegging på feltet idrett og fysisk aktivitet. Hele "Den gode Fana akse" er sentral i Idrettsplanen, og dette er en god dag for alle i Fana IL.

Gjennom planen "Idrettsbyen Bergen - et steg foran 2010-2019" vil bystyret gjøre Bergen til en ledende by for barn og unge på idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv. Dette skal blant annet skje gjennom gode rammebetingelser for idretts- og friluftsorganisasjonene og skape gode arenaer for idrett der folk bor.

Bystyret forutsetter at planen rulleres hvert fjerde år, og de vedtar at dens økonomiske rammer søkes innpasset i de årlige budsjettene. Samtidig ber bystyret om at allerede vedtatte flerbrukshaller innarbeides i planen, sammen med en fordelingsnøkkel for drifts- og investeringskostnader.

Bystyret valgte også å følge komiteens tillegg til innstillingen om satsing på friluftsliv og økt samarbeid mellom idrettsetaten og grønn etat når det gjelder støtte til friluftstiltak og Bergen Turlag sine aktiviteter.

 


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 05:07

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord