Kåre Jansen er død Publisert mandag 09 august 2010
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Kåre Jansen er død

Kl.

Lagets hovedleder i 1968, og mangeårig leder for lagets fond og senere lagets stiftelse, døde plutselig og totalt uventet 29.juli snaut 70 år gamme. Kåre Jansen ble bisatt fra Birkeland kirke den 6.august, der riktig mange Fana IL medlemmer møtte opp for å ta farvel med et populært og engasjert lagsmedlem.

Kåres første kontakt med idrettslaget skjedde via friidrettsgruppen da han var 15 år. Han representerte gruppen med gode resultater i alle kastdisipliner og var i tillegg medlem av gruppestyret i fire år, trener i gruppen og en aktiv kretsdommer i mange år og videre i hele 17 år seremoniansvarlig for de årlige og landsomfattende Vesta-Hygea-Lekene som gruppen hadde hovedansvaret for.

Fanahytten, Livarden og naturen stod også Kåres hjerte nær og i to perioder var han leder og medlem av hyttestyret foruten et høyt verdsatt medlem av diverse utvalg og komiteer innen laget. Kåre Jansen ble tildelt hederstegnet i gull i 2000 for sin innsats for Fana IL.

Vi lyser fred over Kåre Jansens gode og fine minne.


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 04:51

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord