Meget godt salg av Fanaboken Publisert mandag 08 mars 2010
/   Skrevet av Adm. Hans R. Dankertsen

Meget godt salg av Fanaboken "På lag i 90 år" etter rosende omtale!

Kl.

Flere av gruppene er kommet godt igang med salg av Fanaboken. SUPER medieomtale i BT,BA, Fanaposten og NRK-Hordaland gjør at interessen for boken også kommer fra idrettvenner utenfor vårt idrettslag.

" Levende lag, levende oppslagsverk" var overskriften i BT v/Knut Langeland. " Praktverk om Fana IL i 90 år" anmelder Fanaposten. BA v/Tom Hjertholm skiver bla.  " En fantastisk flott bok på langt over 200 sider med over 50 protretter og flere hundrede bilder". I NRK -Hordaland var Atle Nilsen programleder og Dag Lindebjerg i studio sammen med bla. Tormod Valaker. Rosende ord og god stemning i studio fra de to som hadde lest mange slike bøker og elsker idrettshistorie.  

Tilbakemeldingene fra andre Fanamedlemmer som er startet på leseprosessen av boken, forteller at de har kost seg med de gode historiene, som forfatter Tormod Valaker formidler på en strålende måte, og at de har fått enda bedre kjennskap til Fana IL gjennom menneskene og det indre liv. Mange av dem som har kjøpt boken,har ikke bare ville ha en bok, men flere eksemplarer som de vil gi som gave i familie, venner og kjente.Siden gruppene tjener kr. 80,- pr. solgt bok som gjennomføres av den enkelte gruppe, er det gode penger å tjene. Skøytegruppen brukte boken som gave og deltagerpremie under NM allround sist helg. For dem som ikke står på e- postliste til noen gruppe, kan boken kjøpes på klubbhuset på Nesttun Idrettsplass eller i bokhandelen i Lagunen og på Nesttun Senter. LØP OG KJØP :-)!


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 08:49

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord