Nina ble kretsmester i mangekamp! Publisert tirsdag 18 mai 2010
/   Skrevet av Anita Bolstad Raa - Foto: Inge T. Nilsen

Nina ble kretsmester i mangekamp!

Kl.

KM i mangekamp ble i helgen arrangert på Leikvang Stadion av IL Gneist, IL Fri og Laksevåg T&IL. Nina Tveite (J11) var eneste deltaker fra Fana IL, men gjorde til gjengjeld en flott konkurranse og sikret seg gullet etter en spennende siste øvelse.

Nina var ikke helt fornøyd med øvelsene lengde og kule, men fikk to flotte perser på 60 og 600m! Det var veldig spennende før den avsluttende 600m. Da ledet Jorunn Martinsen fra Laksevåg TIF med 4 poeng. Hun tok også styringen på 600m med god fart. Nina lå 4-5m bak når hun samlet seg til en kraftig siste 60m spurt og persa med 3,9 sekund! Det holdt både til seier på distansen og sammenlagt.

Her er link til full resultatliste for helgen.

Vi gratulerer så mye!


Sist oppdatert 18.08.2017 kl 06:59

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord