Ny sesong med basistrening Publisert lørdag 15 august 2009
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Ny sesong med basistrening

Kl.

Fana IL kommer fra mandag 24. august til å kjøre i gang en ny sesong med basistrening i Nesttunhallen. Dette er et tilbud for utøvere i de ulike særgruppene fra 13 år (1995) og oppover.  Treningstid er hver mandag fra klokken 19.15 til 21.00, og tilbudet vil være tilgjengelig gjennom hele året.

Basistrening er generell og spesifikk trening av koordinative, fysiske og sosiale egenskaper. Hensikten med denne type trening er å bedre prestasjonsnivået og redusere skadeforekomsten ved å øke utøvernes evne til å tåle mye og variert trening. En sterk fellesnevner for de aller fleste av dagens toppidrettsutøvere, uansett idrett, er at de har trent mye basistrening. Vi oppfordrer derfor alle våre medlemmer fra 14 år og oppover som ønsker å utvikle seg videre innenfor sine særidretter til å delta. Det er fint om nye deltakere som ikke deltok i fjor har kjennskap til mage- og ryggtrening, men dette er ingen forutsetning.

Fokus i treningen vil være generell og stabiliserende styrke, i tillegg til koordinasjon. På internettsiden vår ligger det en del bilder som viser hva fjorårets trening besto av. Her deltok det utøvere i fra håndball, langrenn/skiskyting, fotball, alpint, skøyter og orientering. Ønsker du ytterligere info om hva treningen kommer til å inneholde, kan internettsiden www.basistrening.no anbefales.

Er du interessert i å delta sendes påmeldning til Prosjektansvarlig/instruktør Sindre Nessen Byrkjeland på e-post supersnb@hotmail.com.

Påmeldning må inneholde navn på idrettsutøver, fødselsår, særgruppe, navn og telefonnummer på foresatt.

Har du ytterligere spørsmål er Sindre tilgjengelig på telefon 402 87 568, eller du kan kontakte Daglig Leder Hans R. Dankertsen (918 79 209)

 


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 08:55

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord