Olisen trår til Publisert fredag 06 november 2009
/   Skrevet av hansk

Olisen trår til

Kl.

En av våre habile juniorløpere og humørspredere, Ole Christian Thømt(Olisen), har slitt med skade det siste året og har av den grunn ikke lagt ned så mye tid i trening som var planlagt. Andre hadde da vært "små sur" og prioritert som ungdom flest, helt andre ting. Olisen derimot er med så mye han kan på treningene og når han fikk spørsmålet om å være ungdomsrepresentant i Fana ILs jubileumskomité, så svarte han ja! Han skal være en av de sentrale i å få til en ungdomsfest for lagets yngre garde i forbindelse med neste års 90.årsjubileum. Vi i skøytegruppen er stolt over den "gutsen" Olisen også her viser og ønsker ham lykke til. Vi håper selvfølgelig også på at det stiller opp andre unge som kan bidra til å lage en skikkelig fest for idrettslagets unge lovende.


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 10:46

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord