Otto nr 3 i MTP Maraton Cran Canaria Publisert mandag 22 mars 2010
/   Skrevet av Joachim Jordan

Otto nr 3 i MTP Maraton Cran Canaria

Kl.

Reisebrev, Gran Canaria 20 Mars

Frå mandag av når me kom har sola strålt med 22+ kvar dag. Ørjan, Caroline, Otto og Arve Sætre (fra Sogn) og eg (Ørjan) har hittil fått sykla veldig bra. Caroline har tatt i bruk raceren og fått gode økter med masse mengde
Caroline har sykla noken av dagane med Veteranane i BCK og noken av turane med oss, når me andre har holdt oss på asfalten. Otto, Arve og eg fekk sykla gjennom terrengrittløypa dagane på forhånd før rittet Open MTB Marathon som vart arrangert i dag. Med intervall økt noken dagar før, fekk me opp formen enda litt mot rittet. Otto fant best formen mot rittet og fekk ein imponerande 3. plass, kun 8. min bak vinnaren. Eg kom på 22. plass med ein ok form. Arve fekke ein fin 59 plass. I måro er siste heile dagen for oppholdet der rolig langtur står på planen før pakking og avreise til forhåpentligvis vårlige Bergen.

 

I kveld blir da feiring av tredje plassen på Banketten.

 

Bading og soling har det også blitt tid til. Me kan alle sei oss nøgde med eit fint opphold i varmen.


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 03:33

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord