Seriestart håndball 2.divisjon og viktig kamp for fotball herrene Publisert fredag 11 september 2009
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Seriestart håndball 2.divisjon og viktig kamp for fotball herrene

Kl.

Helgen er full av godbiter for den ivrige Fana tilhengere. Lørdag braker håndballsesongen i gang i Slåtthaughallen for det meget talentfulle damelaget til Fana når de tar imot en av seriefavorittene Jotun. Det er lovet håndballfest i Slåtthaughallen lørdag 15:30.  For den fotballfrelste tar herrelaget, nå under ledelse av Per Hilmar Nybø, imot topplaget Vard Haugesund på NIP lørdag 15:00. Kan Per Hilmar gi guttene ny inspirasjon og guts, da kan kanskje overraskelsen være et faktum!


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 08:40

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord