Tia Aksnes tildelt Sparebanken Vest sitt Idrettsstipend Publisert torsdag 01 juli 2010
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Tia Aksnes tildelt Sparebanken Vest sitt Idrettsstipend

Kl.

Tia Aksnes ble onsdag 30.juni tildelt Sparebanken Vest sitt Idrettsstipend. Tia er den eneste lokale utøveren som har kvalifisert seg for VM i sportsdrill som går av stabelen i Bergen 5-8 august. Hun er en målrettet og meget selvbevisst utøver, og Tia var også en av de unge drivkreftene bak ungdomsfesten i anledning Fana IL sitt 90 års jubileum. Fana IL gratulerer Tia med å bli den første utøveren som får æren av å bli tildelt Sparebanken Vest sitt Idrettsstipend.

Pressemelding 30. juni 2010

Idrettsstipend til Fana-jente

VM-deltaker i sportsdrill Tia Aksnes (19 år) fra Fana Idrettslag ble onsdag 30. juni tildelt Sparebanken Vest Idrettsstipend. Tia Aksnes fra Fana i Hordaland er den eneste, lokale sportsdrillutøver som har kvalifisert seg til VM. Stipendet er på 10 000 kroner og er det første i en ny stipendordning fra banken.

-Jeg ble både overrasket og glad over at jeg som driver en liten og ukjent idrett blir tilgodesett med idrettsstipend, sier Tia Aksnes.

Pengene skal Tia bruke til å satse på sportsdrill. Hun reiser til USA, California for å bli trent av en av de beste trenerne i USA.

-Tia er et stort forbilde for sportsdrillmiljøet i Norge, sier prosjektkonsulent Lise Lorentzen Mandal i Norges Gymnastikk- og Turnforbund.

Norges Gymnastikk og Turnforbund er veldig stolt over at hun er den første mottakeren av Sparebanken Vest sitt idrettsstipend.

-Sparebanken Vest Idrettsstipend er en stipendordningen som er opprettet av bankens allmennyttige virksomhet. Målgruppen er idrettsutøvere på Vestlandet fra 14 år og oppover, sier banksjef Gro Reppen i Sparebanken Vest.

Stipendet skal deles ut til enkeltutøvere som er særlig dyktige. Vi håper vårt bidrag kan stimulere unge talenter til videre satsing. Talenter trenger anerkjennelse.

Utvelgelsen av idrettstalentene gjøres av banken basert på forslag fra idrettskretser og forbund som har kompetanse til å velge ut idrettstalenter i denne aldersgruppen.

                                   ---------------------------------------------

VM i Sportsdrill arrangeres annethvert år, og i 2010 er det Norge og Bergen som er arrangør. Verdensmesterskapet går av stabelen i Vestlandshallen 5.- 8. august.

Sportsdrill er en publikumsvennlig idrett. Den har øvelser hentet fra både ballett og turn og programmet utøves til musikk.  


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 03:38

<- Tilbake


Hovedsponsor:




Samarbeidspartnere:





Flere Nyheter:

Fana J-99 slo storfavoritten Sarpsborg i Bring serien og er klare for sluttspill i mai.

Bring jente fra Fana klarte 10 av 11 seiere og ble gruppevinnere i en meget sterk Bring gruppe. Sluttspill i Fredrikstad 7.-8. mai.

Vi gikk inn i denne helgen godt forberedt både fysisk og mentalt. Forutsetningene var på forhånd ganske enkle: Dersom vi slo Sola i den andre kampen var vi sikret sluttspillplass. Skulle vi vinne avdelingen måtte vi mest sannsynlig gå seirende ut av alle fire kampene. Med fire kamper av ulik viktighet og prestisje, ble det for oss vesentlig å klare og fokusere på en kamp av gangen. Vi ble enige om at det skulle spilles fire enkeltkamper, og at vi skulle ha fullt fokus på hver kamp og kun den neste kampen.

ROGALAND 3 ETAPPERS (16-17. april 2016) RITTREFERAT

Da var endelig den første nasjonale ritthelgen på kalenderen for 8 aldersbestemte rytter fra Fana sykkel. Vi hadde deltagelse i alle klasser denne gang, M11/12, M13/14 og M 15/16. Ankomst ritthotellet fredag kveld og program med tempo og gateritt lørdag, samt en lang fellesstart søndag.

Vårens vakreste eventyr – Turngruppens våroppvisning

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2016 i Slåtthaughallen mandag 25. april kl 1730

Invitasjoner til Fana 3 Dagers 2016

Fana IL Sykkel har nå lagt ut påmelding i EQ-Timing. Informasjon om rittene finner du i denne artikkelen.



Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.



Intranett

Brukernavn 
Passord